Cynthia Erivo a strălucit într-o ținută argintie marca Louis Vuitton la premiile Grammy 2021

0

Când vine vorba de stilul sezonului premiilor, Cynthia Erivo este un cameleon al modei. De la nuanțe fluorescente de neon la rochii de bal complet înfrumusețate și accesorizate, actrița nu se teme niciodată să-și depășească limitele – și exact acest lucru l-a făcut pentru premiile Grammy din 2021.

Vedeta, care este nominalizată la premiul Grammy pentru cea mai bună piesă scrisă pentru mass-media vizuală, denumită „Stand Up”, nu a atins covorul roșu din Los Angeles, dar a făcut totuși o intrare remarcabilă la spectacolul de premiere cu compleul ei de la Louis Vuitton.

Stilistul Erivo, Jason Bolden, a împărtășit o serie de fotografii ale vedetei care poartă confecția personalizată Louis Vuitton, cu un aspect strălucitor.

Rochia brodată din cap și până în picioare a fost compusă utilizând o metodă de broderie „complexă”, spune brandul de modă într-un comunicat și au fost necesare peste 60.000 de mărgele de sticlă, cristale și paiete.

A durat mai mult de 140 de ore pentru a asambla designul complicat, care a fost mai întâi brodat în paiete de argint în formă de triunghi și apoi re-brodat după ce rochia a fost asamblată pentru a oferi și mai multă strălucire.

Erivo a completat look-ul cu o bijuterie Tiffany & Co. și o manichiură lungă complementară, în formă de sicriu.

Foto: fashionsizzle.com

„Ce stil personalizat marca Louis Vuitton x Tiffany & Co ✌GRAMMYS”, a scris Bolden în dreptul fotografiilor distribuite pe Instagram.

Erivo a dat startul sezonului de premiere la Golden Globe Awards într-o rochie îndrăzneață de culoarea ceaiului verde neon marca Valentino Haute Couture și încălțată cu platforme argintii metalice. Ea a completat compleul cu câteva bijuterii de la Wempe și Maria Tash.

Bolden a descris look-ul ca pe o „fantezie atât de necesară” – și a dezvăluit că actrița nu știa nimic despre asta înainte de spectacol.

„Cynthia nu știa nimic despre această rochie, dar are încredere în mine și îmi permite să fiu creativ”, a spus Bolden.

Stilistul a dezvăluit pentru revista People că, în timpul pandemiei, el și Erivo au vrut să aleagă un look „care să ne facă să zâmbim pe toți”.

„Cu genul acesta de culori, asta declanșează totul. Declanșează acea stare de fericire și bucurie. În acest moment, simt că de asta avem nevoie. De aceea am vrut cu adevărat să mă înclin în ceva care arăta așa – îndrăzneț și de impact. Asta este exact ceea ce am făcut”, a spus Bolden.

Sursa: News24.ro.

Citește și