Dan Negru, părerea despre criza omenirii din acest moment: „Coronavirusul e butonul de reset economic, resetul era doar o chestiune de timp”

0

Prezentatorul Dan Negru discută despre pandemia de coronavirus, susținând că sunt mulți cei care cred că acesta este un „reset economic”, al forței de muncă dar și ecologic.

Dan Negru, la fel ca noi toți, a fost și el afectat de coronavirus, având în vedere faptul că filmările pentru Next Star s-au oprit pentru o perioadă. Prezentatorul TV discută despre amprenta pe care coronavirusul o va lăsa la nivel global. Aparent, în urma acestei pandemii vom notifica mai multe schimbări la nivel de mediu, al forței de muncă și, mai ales la nivel economic. În plus, izolarea și lipsa de comunicare ar putea duce la dereglări psihice serioase.

Totul este incert, nu avem nici o idee când se va termina acest episod pe care multe persoane îl văd ca pe un vis urât, iar prezentatorul tv consideră că va fi din ce în ce mai greu.

” ‘Nu știm când’ și ‘nu știm cum’ sunt singurele noutăți… Îmi place Anand Mahira, îl urmăresc pe Twitter. E un baștan indian cu multe miliarde.

Mahira zice că coronavirusul e justificarea unei resetări economice globale. Zice că cei mai mulți din cei care lucrează acum de acasă, acolo vor rămâne. După coronavirus, patronii îi vor întoarce la job pe unii, dar pe cei mulți îi vor păstra cu salarii mai mici, lucrând de acasă. E un reset al forței de muncă…

Zice că se vor închide mii de fabrici care poluau oricum, că oamenii vor circula mai puțin dacă vor lucra de acasă și că zborurile se vor reduce simțitor din cauza prețurilor care vor crește. E și un reset ecologic.

Coronavirusul e butonul de reset economic. O spun tot mai mulți! Schimbarea banilor, dispariția cashului, naționalizarea de către stat a marilor bussinesuri și apoi întărirea statului care era oricum slăbit și jigărit sunt teorii dezbătute de toate marile analize financiare mondiale. Franța a anuntat deja oficial ca va naționaliza marile companii dacă va fi nevoie… E adevarat, lume o luase razna orcium, valorile nu mai existau, banii nu mai aveau valaore, resetul era o chestiune de timp…

Dar „omul e un animal social”. A zis-o Aristotel prin anul 300 Î.HR. Lipsa de socializare deprimă, dă boli psihice.

„Arestul la domiciliu” a milioane de oameni lipsiți de socializare și închiși în casele lor doar cu gândul la șomajul in care tocmai au intrat va aduce dereglări psihice mult mai grave…

Primul restaurant din lume a aparut in 1765 si s-a numit „Boulanger”. Thomas Boys l-a pictat intr-un tablou. Restaurant vine de la la cuvantul „restaurer” adică de la menirea de a-i „restaura”, „revigora” pe cei care intrau ca să mănânce și să socializeze.

Fără nicio speranță si fără niciun orizont de așteptare , cu „nu știm când” și „nu știm cum” o sa fie tot mai greu. Oră după oră…”, a dezvăluit Dan Negru pe Facebook.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: paginademedia.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și