Dana Rogoz, mamă pentru a doua oară! Chiar vedeta a dat vestea: „DA! Sunt însărcinată”

0

Dana rogoz se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră, iar minunata veste pe care a primit-o este una foarte îmbucurătoare.

În afara faptului că vedeta este pe cale să aducă pe lume încă un copil, Dana Rogoz are parte și de un succes mare pe plan profesional, pentru că actrița a fost nominalizată în acest an de șase ori la Premiile Gopo, după ce a fost protagonista filmului „Mo”.

Dana Rogoz are un succes înfloritor! Vedeta a fost nominalizată la Premiile Gopo

Nominalizarea se acordă „celei mai bune actrițe în rol principal”, iar Dana Rogoz a fost extrem de încântată de aflarea acestei vești. Regizorul filmului dar și creatorul rolului principal este chiar soțul ei, Radu Dragomir.

„Selecţiile şi nominalizările la festivaluri nu vin aşa, peste noapte, ci chiar peste ani cu multe nopţi de frământări legate de MO. Dar acum, acum e minunat. Acum simţi că toate au meritat. Trebuie să îi mulţumesc în primul rând lui Radu pentru nominalizarea mea la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal”. Pentru că a scris acest rol pentru mine şi pentru că a avut încredere că îl pot susţine”, a afirmat Dana Rogoz, conform Spynews.

Dana Rogoz este pe cale să devină mămică pentru a doua oară

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, Dana Rogoz a primit o nouă veste incredibilă! Actrița este însărcinată și ea alături de soțul ei, sunt pe cale să devină părinți pentru a doua oară.

„DA, acum pot sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata. Si e fetita. Si e minunat. Si nu sunt in stare sa scriu cateva randuri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!”,  a fost mesajul postat pe contul de Instagram al vedetei.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro, viata-libera.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și