De ce prințul Harry și Meghan nu își vor arăta casa în interviul cu Oprah Winfrey

0

Interviul lui Meghan Markle și prințul Harry cu Oprah Winfrey va fi transmis televizat săptămâna aceasta, prin care ducesa de Sussex se va așeza cu gazda talk-show-ului pentru o discuție despre orice, de la maternitate la viața de mariaj. Dar, deși se zvonea că ar fi fost filmat la casa lui Harry și Meghan, revista Hello! înțelege că a avut loc de fapt în altă parte.

Interviul a fost înregistrat în timpul unei filmări de două zile într-o proprietate din apropierea casei Ducelui și Ducesei (și a reședinței Oprah care este situată chiar după colțul cuplului) la jumătatea lunii februarie, așa că, din păcate, fanii nu vor ajunge să vadă mai multe despre noua lor casă. Harry și Meghan sunt notorii în privința proprietății lor din Santa Barbara, așa că este de înțeles că, cuplul nu a dorit ca interviul lor detaliat să fie filmat pe larg în casa lor.

Cu toate acestea, cu siguranță vom fi tratați cu privire la alte zone ale locuinței lor, pe măsură ce pandemia continuă și regii lucrează de acasă. De când locuiesc acolo, ducele și ducesa au dezvăluit deja mai multe spații în interiorul aparițiilor virtuale.

Le-am văzut camera de zi principală: un spațiu confortabil proiectat cu pereți crem și moi și mobilier asortat, precum și imprimeuri despre care se crede că le-au fost dăruite de Oprah; o a doua zonă de living cu un șemineu rustic din cărămidă expusă și o privire din grădina lor, cu o peluză de pluș și multă verdeață.

Cuplul, care are un fiu de un an, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a cumpărat casa în iunie 2020 și Meghan așteaptă al doilea copil, în curând va găzdui o familie de patru persoane.

Telespectatorii americani vor putea urmări interviul pe rețeaua de televiziune CBS duminică 7 martie la ora 20.00 EST.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și