Actualitate

De Ziua Ceramistului Fabrica Mondial își deschide porțile pentru lugojeni

De Ziua Ceramistului Fabrica Mondial își deschide porțile pentru lugojeni

Autoliv

Una dintre cele mai cunoscute companii din Lugoj la nivel naţional şi internaţional îşi deschide porţile pentru lugojeni şi pentru cei care vor să vadă cum se realizează produsele ceramice. Firma Mondial invită, în această vineri, începând cu ora 11:00 toate persoanele care doresc să trăiască experiența ,,ceramist pentru o zi,, în cadrul evenimentului Ziua Porţilor Deschise.

Evenimentul se adresează tuturor celor ce doresc să viziteze compania și să facă un tur oficial al sectoarelor de producție. Începând cu ora 11:00, reprezentanți ai companiei vor întâmpina vizitatorii și îi vor însoți în incursiunea prin lumea ceramicii românești. În plus, vizitatorii vor primi câte o surpriză din partea companiei.

„Cu o experiență de zeci de ani în industria ceramicii, compania Mondial se poate mândri cu angajați care lucrează de peste 35 de ani în cadrul firmei, aceștia fiind un model de perseverență demn de urmat și tot mai rar întâlnit la companiile din România, caracterizate de o fluctuație crescută a angajaților. Cu o echipă de peste 700 de persoane și investind în școlarizare la nivel internațional, compania MONDIAL se poziționează ca angajator de top în partea de vest a țării”, se arată în comunicatul celor de la Mondial.

Având la bază trei valori fundamentale, tradiție, calitate și autenticitate, compania Mondial a urmat o ascensiune plină de provocări, începând cu anul 1894, anul deschiderii fabricii de cărămizi și țigle din Lugoj. Devenind parte a grupului german Villeroy&Boch în 1996, compania Mondial și-a certificat calitatea produselor ceramice de baie, preluând standardele concernului german și oferind pe piață produse cu o garanție de 10 ani. Titlul de Furnizor al Casei Regale primit anul trecut atestă nivelul de calitate al produselor și serviciilor companiei.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Andreea 28

    9 iulie 2015 at 14:35

    Pana la ce ora se poate vizia fabrica?

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: