Actualitate

Declarația de avere a președintelui Judecătoriei Lugoj. Cine sunt persoanele care l-au împrumutat pe magistrat cu 16.000 de euro

Declarația de avere a președintelui Judecătoriei Lugoj. Cine sunt persoanele care l-au împrumutat pe magistrat cu 16.000 de euro

Cetateanul Lugoj

„Cetățeanul” continuă să vă prezinte declarațiile de avere ale șefilor de instituții din Lugoj, astăzi fiind rândul președintelui Judecătoriei Lugoj, Eugen Parfin. Potrivit declarației de avere, care a fost completată în acest an și care prezintă situația magistratului din 2015, Parfin nu are în proprietate niciun teren. Deține, însă, împreună cu Parfin Zorița, o casă de 224 mp, în Timișoara. Locuința a fost dobândită în 1997 , prin moștenire și edificare. În declarația de avere a lui Parfin apare, pe numele soției, Parfin Laura Ioana, și un apartament de 38 de mp, tot în Timișoara.

La capitolul autoturisme, în declarația de avere a președintelui Judecătoriei Lugoj apar un autoturism Renault fabricat în 2006, o Skoda Fabia din 2007, dar și o Skoda Superb an de fabricație 2015. Judecătorul Eugen Parfin a reușit anul trecut să pună deoparte și 27.000 de lei, la care se adaugă 32.279 de lei cumulați într-un fond privat de pensii, la care magistratul contribuie din anul 2008.

Declarația de avere a președintelui Judecătoriei Lugoj mai scoate la iveală faptul că magistratul a împrumutat anul trecut 16.000 de euro de la două persoane fizice. E vorba de Ioan Radu Sau, de la care Eugen Parfin a împrumutat 10.000 de euro (datorie scadentă în septembrie 2016 ), și Irina Giagim, de la care a magistratul a împrumutat 6.000 de euro (împrumut scadent în septembrie 2017).

La capitolul venituri, declarația de avere a judecătorului Eugen Parfin arată că acesta a încasat anul trecut o indemnizație totală de 74.851 de lei, ceea ce înseamnă un venit lunar de 6.237 lei. La acești bani se adaugă 38.558 câștigați de soția lui Parfin, care a obținut din postura de consilier de probațiune un venit lunar de 3.213 lei.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016