Demi Lovato „a avut trei atacuri cerebrale și un atac de cord” după supradoza din 2018

0

Demi Lovato s-a deschis pentru prima dată despre supradozajul drogurilor din 2018, dezvăluind într-un nou documentar că era la câteva minute de la moarte.

Vedeta pop americană, în vârstă de 28 de ani, a fost dusă la spital după ce a fost găsită inconștientă la casa ei din Los Angeles. Ea a fost sobră timp de șase ani după tratamentul pentru dependența de alcool și droguri. Lovato a vorbit despre supradozajul ei într-un trailer pentru noua ei serie de documentare de pe YouTube, Dancing With The Devil.

„Am avut trei doze”, a spus Lovato.

„Am avut un infarct. Medicii mei au spus că mai am cinci până la 10 minute.” Într-un interviu acordat Associated Press, cântăreața a spus că supradozajul a lăsat-o cu „leziuni cerebrale”, adăugând: „Mă ocup și astăzi de acele efecte”

Lovato a fost un copil actor la Barney and Friends, dar a găsit o faimă mai largă pe Disney Channel în adolescență. Ea a jucat în seria sa de film Camp Rock extrem de populară și apoi a lansat o carieră de muzică solo de succes. Ea a lansat șase albume de studio și a apărut și ca jurat în versiunea americană a X Factor. Lovato a fost deschisă despre luptele sale cu sănătatea mintală și dependența de-a lungul carierei sale.

Într-un documentar din 2017, ea a vorbit despre amploarea abuzului de substanțe în timpul adolescenței, iar în 2018, Lovato a lansat o piesă intitulată Sober, în care a dezvăluit că a avut șase ani de sobrietate. O lună mai târziu, site-ul american de știri TMZ a dat vestea unei supradoze aparent aproape fatale de opiacee de către vedetă.

„Unul dintre principalele motive pentru care merg înainte este că nu trebuie să mai trăiesc acea viață din nou”, a declarat Lovato pentru Associated Press.

Lovato și-a relansat cariera de cântăreață la premiile Grammy de anul trecut și a cântat imnul național la Super Bowl din 2020. Luna trecută, Lovato a cântat la o emisiune specială care marchează inaugurarea președintelui SUA Joe Biden. Dancing With The Devil urmează să fie lansat pe YouTube pe 23 martie.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și