Demi Lovato dezvăluie într-un nou documentar că a fost violată în perioada adolescenței

0

Demi Lovato a declarat că a fost violată în adolescență în timp ce lucra pentru Disney Channel. Tânăra de 28 de ani a dezvăluit în documentarul ei „Demi Lovato: Dancing with the Devil” că persoana respectivă nu s-a confruntat cu consecințe după ce a făcut fapta.

Cântăreața nu spune cine a fost infractorul, ci doar că „a trebuit să vadă această persoană tot timpul” după aceea. Radio 1 Newsbeat a contactat canalul Disney Channel pentru comentarii. Documentarul a fost prezentat la festivalul virtual South by Southwest.

„Povestea mea de la MeToo mă prezintă pe mine spunând cuiva că cineva mi-a făcut asta și nu a avut niciodată probleme pentru fapta lui”, spune Demi Lovato, conform recenziei Variety.

„Dar am păstrat tăcerea pentru că am avut întotdeauna ceva de spus și m-am săturat să deschid gura”.

Documentarul de pe YouTube abordează probleme din viața lui Demi Lovato, cum ar fi traume, dependență și refugiul ei într-o supradoză de droguri în 2018.

Ea vorbește despre presupusul ei viol spunând:

„Ne-am sărutat, dar am spus – hei, asta nu merge mai departe.”

Și asta nu a contat pentru el, a făcut-o oricum. Și eu am interiorizat această chestiune și mi-am spus că este vina mea, pentru că eu am intrat în cameră cu el.”

Ea spune că s-a descărcat prin auto-vătămare și trecând prin bulimia tulburării alimentare. În serie, ea vorbește și despre un „inel de promisiuni” care a fost purtat de unele tinere vedete, inclusiv de ea și de Jonas Brothers, cu angajamentul de a face sex doar după căsătorie.

„Și ce, ar trebui să ies în public după ce am spus că am un inel de promisiuni? Șase luni mai târziu, ar trebui să spun, ei bine, am făcut sex, chiar dacă a fost viol? Unii oameni nu tind să o vădă așa.”

Seria arată, de asemenea, daunele cauzate de supradozajul de droguri al lui Demi în 2018. A fost dusă la spital după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angeles.

„Medicii mei au spus că mai am cinci până la 10 minute de trăit.”

După ce a suferit trei accidente vasculare cerebrale și un atac de cord, a spus anterior că a fost „lăsată cu leziuni cerebrale și încă simt efectele acestui fapt”.

Aceste efecte includ o vedere neclară, ceea ce înseamnă că nu poate conduce și i-a îngreunat citirea. Cu câteva săptămâni înainte de incident, ea a lansat o melodie intitulată Sober, în care a dezvăluit că după șase ani de sobrietate: „Nu mai sunt sobră deloc”.

Sursa: News24.ro.

Citește și