Demi Lovato regretă că a folosit filtrele Instagram după ce „a realizat cât de periculoase” sunt

0

Demi Lovato vorbește adesea despre presiunile rețelelor sociale, dar recent a decis să abordeze efectele nocive ale filtrelor Instagram Story. Pe 1 martie, Lovato a creat o rolă folosind unul dintre „filtrele de frumusețe” ale aplicației și a atras atenția asupra așteptărilor nerealiste „de frumusețe pe care le promovează”.

Videoclipul o arată pe Lovato pozând și zâmbind, dar textul de pe rolă spune „excepții nerealiste de frumusețe cu aceste filtre care mi-au plăcut” și afișează „aceștia nu sunt ochii mei reali”, „pielea mea nu este atât de netedă”, „așteaptă, am nevoie de un nas mai mic?!, „Și” dar pot să arăt întotdeauna așa? ”

Filtrul i-a subțiat nasul, i-a ridicat pomeții, i-a netezit pielea pentru a-i oferi un finisaj aerografic și și-a umplut buzele pentru a le face să pară mai pline. Acesta este doar un filtru din miile care fac mai mult din același lucru: distorsionează-ți fața pentru a face să semene mai mult cu ideea societății despre ceea ce este frumos.

În momentul în care filtrele au debutat pentru prima dată pe Snapchat, acestea includeau opțiuni care erau umplute cu emoji-uri tâmpite sau te transformau într-un câine, dar acum s-au creat „filtre de frumusețe” cu scopul de a ne face să semănăm cu noi înșine, doar „mai bine”.

Aceste filtre ne fac bronzați, mai slabi, cu caracteristici mai pronunțate și estompează orice semne de piele reală.

„Slavă Domnului că îmi dau seama acum și îmi pare rău că le-am folosit fără să-mi dau seama cât de periculoase erau înainte”, a continuat Lovato.

„Slavă Domnului că acestea nu erau în jur când aveam 13 ani, dar și … cum ar trebui adolescenții să învețe să se accepte cu această irealitate”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și