Demi Moore aduce un omagiu incredibil soției lui Bruce Willis, Emma Heming

0

Demi Moore are o relație strânsă cu fostul ei soț Bruce Willis și soția sa Emma Heming și a avut cel mai dulce lucru de spus despre model în ziua internațională a femeii, luni.

Intrând pe Instagram, vedeta de la Hollywood a împărtășit o serie de poze cu Emma, ​​inclusiv una dintre ea cu cele două tinere fiice ale sale Mabel și Evelyn, și a scris un mesaj lung despre legătura lor strânsă. Demi a scris: „@emmahemingwillis: O văd ca parte din familie, pe care sunt onorată să o sun în calitate de prietenă. Copiii noștri sunt surori și totuși nu există un cuvânt pentru ceea ce reprezintă legătura noastră familială una cu celălaltă.

„Suntem mame unite, surori legate de această aventură nebună a vieții. Emma este o mamă frumoasă dedicată familiei sale, o femeie absolut superbă și acum poate adăuga titlul de antreprenor de afaceri în CV-ul ei. Ea a sculptat o cale în liniște singură pentru a crea @cocobabaofficial, lansând primele produse de îngrijire a pielii pentru femei, pentru a le mama singure! Cu toții avem nevoie de asta! „Puterea, determinarea și pasiunea ei sunt înălțătoare și femeia pe care o inspiră absolut”.

Emma a fost clar atinsă de mesaj și a răspuns: „Ei bine, dacă asta nu mi-a atins sufletul atunci nu știu ce. Mulțumesc Demi. Și eu te ador.”

Prietenii celebri ai vedetei au comentat și ei postarea, cu Helena Christensen scriind: „Omagiu frumos dintr-un spirit minunat”, în timp ce fiica ei Rumer Willis a adăugat: „Acest lucru este atât de frumos”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și