Actualitate

Deputat de Timiș rămas fără permis după ce a depășit mașina Poliției, pe linie continuă: „M-am speriat foarte tare”

Deputat de Timiș rămas fără permis după ce a depășit mașina Poliției, pe linie continuă: „M-am speriat foarte tare”

Autoliv

Deputatul PSD de Timiș, Călin Tiuch a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție Timiș după ce a rămas fără permis pentru că a efectuat o depășire interzisă, pe un tronson de drum aflat în lucru. Tiuch a depășit chiar mașina Poliției, susținând că restricțiile din zonă nu au fost semnalizate corespunzător.

Lucrările de modernizare a străzii Ștefan cel Mare din Timișoara l-au lăsat fără permis pe deputatul PSD de Timiș, Călin Tiuch. În primăvara anului trecut, când bulevardul, cu câte două benzi pe fiecare sens, era în plin șantier, circulația a fost restricționată. Astfel, pe perioada lucrărilor la unul dintre sensuri, circulația a fost direcționată pe sensul opus, circulându-se pe o singură bandă în fiecare sens.

Obișnuit cu circulația pe două benzi, deputatul Călin Tiuch nu a sesizat restricția și a intrat pe sensul opus, depășind mașinile care stăteau în coloană pe prima bandă. „Nu înțelegeam de ce stă toată lumea pe prima bandă”, a declarat Călin Tiuch, care a trecut pe banda „liberă”, depășind inclusiv o mașină de Poliție. „Nu era niciun indicator care să spună că se circulă în ambele sensuri. Chiar m-am trezit cu un camion în față. M-am speriat foarte tare și am tras stânga, pe linia de tramvai”, a mai declarat Tiuch, căruia i-a fost suspendat permisul după săvârșirea contravenției.

Deputatul a contestat sancțiunea aplicată de Poliție în instanță. „Eu nu sunt un șofer prudent. Am mai luat amenzi, nu e o chestiune cu care să mă laud, dar nu le-am contestat niciodată. De data asta chiar nu am fost vinovat”, a declarat Călin Tiuch, care a pierdut în primă instanță, Judecătoria Timișoara respingând cererea lui Tiuch de anulare a procesului verbal de contravenție. Sentința Judecătoriei Timișoara a fost contestată la Tribunalul Timiș, unde procesul este în fază incipientă.

FOTO pressalert.ro

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: