Autoliv Lugoj

Actualitate

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Business Strategist

Magistrații Judecătoriei Lugoj au redactat motivarea sentinței de arestare a lui Vasile Balaș Dănuț, zis Serghei, acuzat de o serie de infracțiuni extrem de grave. Documentul scoate la iveală faptul că femeia a fost într-o teroare permanentă. Cu toate acestea, soțul violent a fost reținut și arestat numai după ce cazul a devenit public.

Sentința de arestare a lugojeanului care și-a răpit soția cu care se afla în divorț și a dus-o la o cabană de la Surduc unde a violat-o scoate la iveală faptul că Vasile Balaș Dănuț este un adevărat pericol, acesta fiind și motivul pentru care Judecătoria Lugoj a emis un ordin prin care îi interzicea bărbatului să se mai apropie de soția sa și de copil la o distanță mai mică de 200 de metri.

Decizia de arestare a lui „Serghei”, scoate, însă, la iveală faptul că înainte de ultimul episod, pentru care a și fost reținut și arestat, Balaș a mai avut loc un incident tras la indigo, când victima a fost luată cu forța de pe stradă și dusă, de această dată la domiciliul conjugal, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale. „Această stare de fapt rezultă din declaraţia persoanei vătămate (f….), a martorei Ş.L.A. (f….) care a văzut-o pe persoana vătămată B.A.I. a doua zi la locul de muncă foarte speriată, ocazie cu care aceasta i-a povestit martorei că „a fost luată cu forţa de soţul ei şi a fost dusă la locuinţa conjugală a lor unde acesta s-a culcat cu ea”, martora cunoscând de asemenea faptul că persoana vătămată nu doreşte să mai aibă relaţii de nicio natură cu inculpatul”, se arată în sentința de arestare a lui „Serghei”.

Documentul mai arată că, anterior, femeia depusese la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj o plângere în care  arăta că „a fost bătută în taxi de acesta, luată cu forţa la domiciliul inculpatului unde acesta ar fi lovit-o câteva ore, astfel încât îi este frică să mai meargă pe stradă şi la locul de muncă deoarece primeşte ameninţări cu moartea de la inculpat”.

Lăsarea în libertate a bărbatului a permis ca, săptămâna trecută, acesta să recidiveze, luându-și de pe stradă soția cu care se află în divorț și ducând-o la o cabană de la Surduc, unde a violat-o. În aceeași seară, bărbatul și-a luat fetița, care ar fi trebuit să se afle deja, conform ordinului de restricție, în grija mamei. Datele de la dosar scot la iveală scene desprinse din filme.

„Inculpatul a purtat discuţii telefonice cu persoana vătămată, ascultate în timp real de organele de poliţie, prin care acesta i-a spus soţiei sale că va face un gest de care acesteia îi va părea rău toată viaţa, precum şi faptul că minora s-ar fi aflat cu el în autoturism”, se arată în sentința Judecătoriei Lugoj. Potrivit documentului, Balaș a vorbit și cu un comisar șef prin serviciul de urgență 112. „Inculpatul a avut discuţii telefonice cu cms. şef C. V. prin SNUAU 112, în cadrul cărora inculpatul a susţinut că se află în trafic, a sugerat ideea că poate să provoace o coliziune intenţionată şi că dacă nu vorbeşte cu soţia sa în 10-15 min. va fi prea târziu, lăsând să se înţeleagă că se va întâmpla ceva grav şi cu copilul. În cadrul acestor discuţii telefonice cms. şef C.V. a avut o scurtă convorbire cu minora care se afla împreună cu inculpatul. În faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi inculpatul a declarat că nu a plecat de la domiciliul său împreună cu minora”, mai arată decizia de arestare a soțului violent.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: