Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Actualitate

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Cetateanul Lugoj

Magistrații Judecătoriei Lugoj au redactat motivarea sentinței de arestare a lui Vasile Balaș Dănuț, zis Serghei, acuzat de o serie de infracțiuni extrem de grave. Documentul scoate la iveală faptul că femeia a fost într-o teroare permanentă. Cu toate acestea, soțul violent a fost reținut și arestat numai după ce cazul a devenit public.

Sentința de arestare a lugojeanului care și-a răpit soția cu care se afla în divorț și a dus-o la o cabană de la Surduc unde a violat-o scoate la iveală faptul că Vasile Balaș Dănuț este un adevărat pericol, acesta fiind și motivul pentru care Judecătoria Lugoj a emis un ordin prin care îi interzicea bărbatului să se mai apropie de soția sa și de copil la o distanță mai mică de 200 de metri.

Decizia de arestare a lui „Serghei”, scoate, însă, la iveală faptul că înainte de ultimul episod, pentru care a și fost reținut și arestat, Balaș a mai avut loc un incident tras la indigo, când victima a fost luată cu forța de pe stradă și dusă, de această dată la domiciliul conjugal, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale. „Această stare de fapt rezultă din declaraţia persoanei vătămate (f….), a martorei Ş.L.A. (f….) care a văzut-o pe persoana vătămată B.A.I. a doua zi la locul de muncă foarte speriată, ocazie cu care aceasta i-a povestit martorei că „a fost luată cu forţa de soţul ei şi a fost dusă la locuinţa conjugală a lor unde acesta s-a culcat cu ea”, martora cunoscând de asemenea faptul că persoana vătămată nu doreşte să mai aibă relaţii de nicio natură cu inculpatul”, se arată în sentința de arestare a lui „Serghei”.

Documentul mai arată că, anterior, femeia depusese la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj o plângere în care  arăta că „a fost bătută în taxi de acesta, luată cu forţa la domiciliul inculpatului unde acesta ar fi lovit-o câteva ore, astfel încât îi este frică să mai meargă pe stradă şi la locul de muncă deoarece primeşte ameninţări cu moartea de la inculpat”.

Lăsarea în libertate a bărbatului a permis ca, săptămâna trecută, acesta să recidiveze, luându-și de pe stradă soția cu care se află în divorț și ducând-o la o cabană de la Surduc, unde a violat-o. În aceeași seară, bărbatul și-a luat fetița, care ar fi trebuit să se afle deja, conform ordinului de restricție, în grija mamei. Datele de la dosar scot la iveală scene desprinse din filme.

„Inculpatul a purtat discuţii telefonice cu persoana vătămată, ascultate în timp real de organele de poliţie, prin care acesta i-a spus soţiei sale că va face un gest de care acesteia îi va părea rău toată viaţa, precum şi faptul că minora s-ar fi aflat cu el în autoturism”, se arată în sentința Judecătoriei Lugoj. Potrivit documentului, Balaș a vorbit și cu un comisar șef prin serviciul de urgență 112. „Inculpatul a avut discuţii telefonice cu cms. şef C. V. prin SNUAU 112, în cadrul cărora inculpatul a susţinut că se află în trafic, a sugerat ideea că poate să provoace o coliziune intenţionată şi că dacă nu vorbeşte cu soţia sa în 10-15 min. va fi prea târziu, lăsând să se înţeleagă că se va întâmpla ceva grav şi cu copilul. În cadrul acestor discuţii telefonice cms. şef C.V. a avut o scurtă convorbire cu minora care se afla împreună cu inculpatul. În faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi inculpatul a declarat că nu a plecat de la domiciliul său împreună cu minora”, mai arată decizia de arestare a soțului violent.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

parcare-lugoj

Au început lucrările la parcarea de cinci milioane de euro de la Lugoj: „Proiectul îi aduce Lugojului calitatea de pionier în această industrie”

Daniel Dancea26 octombrie 2016
accountant-copy

“The Accountant” şi “Ouija”, filmele săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
furt-telefoane-lugoj

Un lugojean a rămas fără telefoanele mobile în timp ce stătea la o bere la terasă

Gabriel Iosa26 octombrie 2016
13754533_1213409505365602_8546908652392531992_n

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Daniel Dancea25 octombrie 2016
elicopter-mai

Trei elicoptere, peste 60 de pompieri, poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmă au cătutat o bătrânică pierdută într-o pădure din Timiş

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
discutii-centura-lugojului-drumul-tapiei-intersectie-foto-cetateanul-5

Noul șef al poliției Lugoj, cu ochii pe accidentele de pe centură. „Vom face notificări pentru un sens giratoriu”

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
ora-de-iarna

Atenție: se schimbă ora. Când trecem la ora de iarnă

Iasmina Olariu25 octombrie 2016
1-leu

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Daniel Dancea25 octombrie 2016
ziua-armatei-romane-lugoj-foto-cetateanul-8

[FOTO] Ziua Armatei Române, sărbătorită la Lugoj cu defilare şi depuneri de coroane

Gabriel Iosa25 octombrie 2016
grand-corso

Patronii din Lugoj investesc în terase încălzite pentru la iarnă, dedicate fumătorilor şi celor care vor să bea o cafea printre nămeţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
politia noaptea foto lugojinfo

Rupt de beat, la plimbare cu maşina pe străzile din Lugoj! Cât a băut un lugojean înainte de a se urca la volan

Gabriel Iosa24 octombrie 2016
casa-de-pensii-timis

Haos la Casele de Pensii Lugoj şi Timişoara, din cauza unui server căzut! Cozile dau pe afară din sedii, pensionarii sunt revoltaţi

Gabriel Iosa24 octombrie 2016