Autoliv Lugoj

Administrație

Directorul CSM Lugoj, atacat la deconturi de către un consilier local

Directorul CSM Lugoj, atacat la deconturi de către un consilier local

Cetateanul Lugoj

Consilierul Mihai Anghel, membru în Comisia de Sport a Consiliului Local, cere în continuare demisia directorului CSM Lugoj, Gheorghe Bologa. Anghel susține că Bologa nu-și face treaba la club și îi solicită primarului Francisc Boldea să-l elibereze din funcție. Consilierul local a venit și cu o serie de acuzații privind deconturile pe care Gheorghe Bologa le-a făcut în perioada când era președinte al Secției de Lupte.

“Eu am ce am cu domnul Bologa și nu mă las până domnul Boldea nu-și face treaba să-i ceară demisia. Pe domnul Bologa nu-l găsesc la club niciodată. Nu știu unde este și ce face, eu știu că este plătit 8 ore. Când a venit domnul Dobra la club și cu doamna Marinescu s-a reconstituit contabilitatea. S-a trecut peste deconturile domnului Bologa care se știe foarte bine cum erau”, a spus consilierul local Mihai Anghel.

Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj, spune că nu are nicio problemă cu deconturile și susține că totul pleacă de la supărarea lui Anghel pentru că nu a fost sprijinit într-un proiect pe care l-a propus în Consiliul Local.

“Procedura demiterii mele este simplă. Conform Legii 215, poate face propunere Consiliului Local ca să fiu demis din funcție. Eu nu înțeleg ce are cu mine, pentru că în campania electorală era tot pe aici, mă tot peria. Acuma, probabil după ce mi-am dat demisia din funcția de consilier, a crezut că sunt mai vulnerabil. A vrut să facă o propunere și eu nu am fost de acord să colaborez cu el, pentru că i-am spus că e minoritar și nu o să reușească să treacă nimic. L-a apucat o ură din asta…altcineva conducea clubul când eram eu la Lupte, de atunci au trecut o grămadă de controale, de verificări și nu a fost nicio problemă cu deconturile mele. Probabil că îl pune cineva să mă atace. Eu acum sunt birou, vorbesc cu tine la telefon de la birou, evident că mai am și alte treburi, nu stau toată ziua aici că vine domnul Anghel să mă controleze”, a declarat Bologa.

CSM Lugoj se confruntă cu grave probleme financiare din cauză că finanțarea de 850 de mii de lei pe care ar fi trebuit să o primească de la Consiliul Județean Timiș a fost suspendată.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017

Primăria va închiria Casa de Cultură a Sindicatelor. Se pregăteşte să plătească chirie şi să reabiliteze imobilul

Daniel Groza27 februarie 2017

PSD încearcă să repare gafa cu Paul Grafendorf. Îi oferă Cheia Oraşului

Daniel Groza27 februarie 2017

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: