Doi adulți și doi copii, intoxicați cu monoxid de carbon

0

 Doi adulți și doi copii au ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, intoxicați cu monoxid de carbon într-un apartament din Aleșd, județul Bihor.

Potrivit ISU Bihor, în noaptea de miercuri spre joi, locatarul unui apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuințe din Aleșd a sunat la 112, sesizând că atât el, cât și ceilalți membri ai familiei se simțeau rău.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean au mers la locul indicat și au evacuat urgent familia din apartament.

Cei doi adulți și doi copii erau în stare de semiconștiență, în urma intoxicării cu monoxid de carbon de la o sobă cu acumulare de căldură, neracordată la coșul de fum.

Cei doi soți (ambii în vârstă de 43 de ani) au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Spitalului Clinic Județean Oradea, iar copii acestora (o minoră în vârstă de 16 ani și un băiat de 17 ani), la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Sursa: News24.ro.

Citește și