Sport

Doi candidaţi se vor bate pentru funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Doi candidaţi se vor bate pentru funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Cetateanul Lugoj

Gheorghe Bologa şi Cristian Indricău sunt cei doi aspiranţi la funcţia de director al  Clubului Sportiv Municipal Lugoj, ambii făcând parte din PSD Lugoj. Marţi, 13 septembrie a fost ultima zi de depunere a dosarelor la Primărie. În 26 septembrie va avea loc proba scrisă,  iar în 29 septembrie- interviul, pentru candidaţii care trec de prima probă. Bibliografia pentru proba scrisă conţine opt acte legislative din domeniul sportului, al managementului şi al finanţelor.

În momentul de faţă Gheorghe Bologa este directorul clubului, însă a ocupat acest post pe perioadă determinată, deoarece nu era vacant, ci ocupat de Călin Dobra. După alegerile din acest an, Călin Dobra şi-a exprimat opţiunea de a rămâne în sfera politicului şi şi-a dat demisia din funcţia de director al CSM Lugoj. În urma actului de voinţă al lui Dobra, postul a fost declarat vacant, iar după probele care se vor desfăşura la finalul lunii septembrie, cel care va lua concursul va avea un contract pe o perioadă nedeterminată.

“Cel mai bun să câştige!

Dacă va avea câştig de cauză în urma concursului, Gheorghe Bologa mizează pe continuitate. Acesta doreşte să finalizeze proiectele începute şi să înfiinţeze noi secţii în cadrul clubului.

“Cel mai bun să câştige! Eu am fost adeptul acestui principiu, pentru că la viaţa mea am făcut sport. Dacă voi obţine postul în urma concursului, îmi doresc să continui proiectele pe care le-am început, dar pe care nu am reuşit să le mişc prea mult din loc din cauza lipsei fondurilor. Mă voi bate în continuare pentru finanţare, pentru acel proiect pe care l-am demarat pentru modernizarea stadionului. Vreau să avem în continuare echipe frumoase de fotbal, de volei, să câştigăm în continuare titluri individuale şi pe echipe la lupte. Vreau să dezvolt boxul, pentru că apreciez activitatea pe care domnul Gomoescu o desfăşoară la Lugoj. De asemenea mi-am propus să includ în activităţile clubului judo-ul şi atletismul. Pentru ca atunci când copiii încheie vârsta junioratului să nu plece din Lugoj. E păcat să ne pierdem valorile în aceste sporturi”, a declarat Gheorghe Bologa, actualul director al clubului lugojean.

Bologa a mărturisit că nu are emoţii şi că va trata acest examen, ca pe unul normal din viaţa lui.

“Am trecut în viaţa mea prin atâtea concursuri, încât nu mai am emoţii. Eu mă comport normal şi dacă voi fi cel mai bun voi fi director, dacă nu va ocupa altcineva această funcţie”, a adăugat Gheorghe Bologa.

Contracandidatul actualului director este Cristian Indricău, în vârstă de 33 de ani, care a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport la Bucureşti. În prezent este profesor la Şcoala Harul din Lugoj şi antrenor de fotbal la echipa AS Coştei, recent promovată în Campionatul Judeţean.

“Vreau să aduc publicul la stadion şi la sală

Indricău mizează pe avântul tinereţii în ocuparea acestui post, vrea să aducă un suflu nou sportului lugojean şi este optimist în privinţa şanselor lui de a câştiga concursul.

“Dacă voi ocupa eu postul de director vreau să schimb în bine foarte multe lucruri şi vreau să creez o secţie nouă, dar nu spun încă despre ce este vorba. Cred că am şanse să câştig în faţa oricărui contracandidat şi sper să fiu eu cel care ia concursul. În momentul de faţă cred că sportului lugojean îi lipseşte publicul, oamenii care trebuie să vină în număr cât mai mare la competiţii. Vreau să aduc publicul la stadion şi la sală, deoarece sportul fără spectatori nu înseamnă nimic. De asemenea mi-am propus să realizez o colaborare mai bună între secţii. Vreau mai multă putere de muncă, mai multă determinare, hotărâre şi cred că am avântul tinereţii pentru a realiza aceste lucruri”, a precizat Cristian Indricău.

Întrebat care ar fi atuurile lui în faţa actualului director, Cristian Indricău a răspuns.

“Atuurile mele cred că sunt dorinţa de afirmare, puterea de muncă. Făcând parte dintr-o altă generaţie cred că sunt mai în pas cu vremurile în care trăim. Nu o să fac nimic de capul meu. Mă voi consulta cu antrenorii de la club, cu preşedinţii secţiilor. Fiind tânăr sunt dispus să învăţ de la alţii, nu am orgolii, să cred eu că le ştiu pe toate. Vreau să stabilesc o bună relaţie cu sportivii şi antrenorii, să-i întreb de fiecare dată ce le lipseşte şi ce au nevoie, un dialog mai bun că cei care sunt implicaţi direct în proces şi pe munca lor se realizează toate rezultatele”, a afirmat Cristian Indricău.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    14 septembrie 2016 at 18:53

    Fiind vorba despre doua persoane social-democrate, nu ma intereseaza in mod special rezultatul concursulu. Dar fiindca fac parte din noua generatie, ii urez mult succes lui Cristian Indricau. M-as bucura daca s-ar intampla un singur lucru. Sportul lugojean sa castige de pe urma acestui concurs. Pentru acest lucru, este necesar sa se intample un singur lucru. Persoana care va ocupa functia de director, sa nu fie influentat politic in luarea tuturor decizilor.

  2. Alin

    14 septembrie 2016 at 22:15

    Bafta Cristi;)

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017

VIDEO – Lacul Surduc e bocnă! Stoichescu a făcut drifturi cu o maşină de peste 2,5 tone

Daniel Groza9 ianuarie 2017

Simion Moatăr, noul director al CSŞ Lugoj: “Vrem să rămânem în elita cluburilor sportive şcolare din România”

Alina Damian6 ianuarie 2017

Echipa de volei nu a făcut niciun transfer în pauza competiţională. “Încercăm să ne menţinem în zona mediană a clasamentului”

Alina Damian4 ianuarie 2017

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a intrat în noul an cu datorii de 250 de mii de lei către sportivi, furnizori şi bugetul de stat

Alina Damian4 ianuarie 2017

Circuitul de motocros din Dealul Hezerişului a fost reamenajat pentru viitorul sezon competiţional

Alina Damian22 decembrie 2016

Asociaţia Judeţeană de Lupte şi-a premiat campionii. Sportivii şi antrenorii lugojeni au fost în prim- plan

Alina Damian21 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: