Actualitate

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Doi lugojeni s-au judecat doi ani pentru un leu. Gălăgia făcută de o fetiță, sămânța scandalului

Autoliv

 

Curtea de Apel Timișoara a emis sentința finală într-un dosar de loviri și alte violențe deschis după un scandal izbucnit între doi lugojeni vecini de bloc. Totul a început în decembrie 2014, când unul dintre lugojeni s-a dus la ușa vecinului său să reclame gălăgia făcută de o fetiță. Între vecini a izbucnit un scandal, iar tatăl vetiței și-a lovit vecinul cu piciorul în șold. Victima a făcut plângere penală pentru loviri și alte violențe și a cerut daune morale de un leu.

„În data de 09.12.2014, în jurul orelor 19:00, partea civilă a fost supus unei agresiuni uşoare din partea inculpatului. Agresiunea s-a produs în contextul unor conflicte anterioare existente între părţi referitoare la tulburarea liniştii de către inculpat, la data antemenţionată partea civilă fiind deranjată de gălăgia provocată de către fiica inculpatului, care în acel moment avea vârsta de 1 an şi 7 luni şi se juca în apartamentul cu nr. 10, apartament care se învecinează cu cel al părţii civile”, se arată în rechizitoriul procurorilor lugojeni, care au renunțat la  aplicarea unei pedepse, obligându-l doar pe inculpat să repare paguba provocată părții civile. Mai exact, bărbatul a scăpat de pedeapsă cu condiția de a plăti daunele morale de un leu.

Soluția procurorilor a fost confirmată de instanță, dar dosarul a fost redeschis după ce bărbatul acuzat de loviri și alte violențe a refuzat să plătească daunele morale de un leu. Astfel, dosarul a fost redeschis, iar la propunerea procurorilor Judecătoria Lugoj a renunțat la aplicarea unei pedepse și i-a dat inculpatului un avertisment. Nemulțumită că nu a primit daunele morale de un leu, partea civilă a atacat sentința la Curtea de Apel Timișoara, unde judecătorii au decis menținerea avertismentului aplicat lugojeanului care și-a lovit vecinul cu piciorul în șold. Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara l-au obligat, însă, pe inculpat să achite și daunele morale de un leu cerute de vecinul său.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: