Dolly Parton marchează vaccinarea cu rescrierea melodiei Jolene

0

Vedeta Country, Dolly Parton, a primit o doză de vaccin Covid-19, după ce i-a îndemnat pe alții să-i urmeze exemplul reimaginând una dintre piesele ei de succes.

Parton, în vârstă de 75 de ani, a cântat marți o versiune adaptată a lui Jolene înainte de a primi poza la Centrul Medical al Universității Vanderbilt din Nashville, Tennessee.

„Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, te implor, te rog nu ezita”, a cântat Parton într-un videoclip.

A fost injectată cu un vaccin dezvoltat de Moderna. Parton a fost creditată cu contribuția la finanțarea vaccinului Moderna după ce a donat 1 milion de dolari (716.000 de lire sterline) către Centrul Medical al Universității Vanderbilt.

O parte din banii cântăreței s-au îndreptat către finanțarea unui stadiu incipient de încercare a vaccinului Moderna. În cadrul studiilor, s-a constatat că vaccinul Moderna oferă o protecție de aproape 95% împotriva Covid-19 sever.

Cântăreața câștigătoare a premiilor Grammy a spus că „aștepta de o vreme” vaccinarea.

„Sunt suficient de mare pentru a-l obține și sunt suficient de inteligentă pentru a-l obține”, le-a spus cântăreața fanilor într-un videoclip postat de la universitate. Luna trecută, Parton a declarat pentru Associated Press că dorește să aștepte până când vaccinurile vor fi disponibile pe scară mai largă, deoarece „nu vreau să arate ca și cum aș sări pe linie”.

Acum, oferta de vaccinuri a crescut – cel puțin în SUA – Parton a spus că „a vrut să încurajeze pe toată lumea” să-și ia doza lor.

„Vreau doar să le spun tuturor lașilor de afară – nu mai tremurați ca un pui de găină. Ieșiți afară și încercați să vă vaccinați”, a spus ea.

Cântăreața de la 9 la 5 este cea mai recentă vedetă care promovează vaccinările împotriva coronavirusului.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și