Autoliv Lugoj

Politică

Domnule primar al Lugojului, (P)

Domnule primar al Lugojului, (P)

Business Strategist

Fiindcă știu sigur că v-ați montat ochi… și poate și urechi… în toate locurile în care miroase a opoziție, am să vă dau, pentru prima dată… și sper că și ultima…un mesaj direct. Public, așa cum ați ales și dumneavoastră să mă nominalizați pe sticlă, sub oblăduirea unui ilustru moderator, iar apoi în fața unei săli pline de lugojeni care au ales să vă vadă și să vă asculte! Sunt sigură însă că publicul meu diferă fundamental de publicul dumneavoastră, lucru care mă bucură nespus. 😉

Așadar, domnule primar, învățătoarea Dolores Kiss susține Partidul M10 fiindcă e un simbol al unui nou început în politică. Indiferent cât va rezista bocancilor roșii… sau cameleonici ai celor care sunt fericiți soldați în armata responsabilă de dezastrul național făurit în 26 de ani, M10 este un pionier al schimbării. Dacă va eșua ca partid, va rămâne un exemplu de curaj și inițiativă politică! Spre deosebire de PSD, a cărui semnificație istorică va fi cu totul alta!!!

Învățătoarea Dolores Kiss nu susține partidul împreună cu „fiică-sa”, așa cum, elegant, ați afirmat în emisiunea de la TenTV, iar apoi pe scena teatrului! Fiica mea nu are timp de politică, fiindcă e un manager de succes, lucru care v-a scăpat din vedere… fiindcă nu se numără printre persoanele care fac sluj în fața dumneavoastră! Ea mă susține PE MINE, chiar dacă nu e de acord cu pasul pe care îl fac spre „arena” care mă așteaptă!

Învățătoarea Dolores (Rotariu) Kiss candidează la funcția de consilier local, susținută de lugojeni (și nu numai) care deciseseră până nu demult să nu participe la o mascaradă numită vot, fiindcă nu aveau alternativă. Nu știu dacă le voi putea oferi mult mai mult decât o resuscitare a speranței, dar le mulțumesc pentru prețuire și pentru dulcea povară a responsabilității pe care mi-au încredințat-o!

Învățătoarea despre care vorbeați nu v-a pronunțat numele în nicio postare, nu v-a tratat cu obrăznicie și nu va alege niciodată să se atingă de membrii familiei dumneavoastră, fiindcă EDUCAȚIA este un lucru sacru pentru ea. Iar lucrurile sacre nu se mânjesc nici măcar de dragul unui post călduț de la înălțimea căruia e tentant să scuipi în capul altora!

Semnează,

învățătoarea cu pricina, mama Andradei… căreia ar vrea să-i lase în urmă un Lugoj curat din toate punctele de vedere, cu oameni educați și fericiți!!!

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. marinescu

  17 mai 2016 at 20:34

  BRAVO! doamna Dolores , nu putem cere ceva unui om care trateaza oamenii cu dispret. Participa la emisiuni tv inregistrate pt ca dupa ce ca este peltic se mai si balbaie.Lasii asa procedeaza, vorbesc despre altii cand nu sunt de fata, si nici nu vor accepta adevarul vreodata!

 2. Claudia

  18 mai 2016 at 8:19

  Felicitari doamna invatatoare,ati pregatit zeci de generatii de succes si vine un personaj infatuat cu sforile trase de vechii comunisti sa va jigneasca fetita si familia..Din pacate acest personaj de care sper sa ne scapam cat mai repede nu se poate remarca in alt mod..

 3. Macovei

  19 mai 2016 at 16:46

  Sa nu uităm ca monica macovei (m10) a fost persoana care a îngenuncheat justitia in romania si a fost persoana care a denigrat Romania in parlamentul european

  • cristi

   19 mai 2016 at 21:40

   ne-am saturat de dame care vor sa acceada la portofoli si ministere ca sa asi inoiasca garderoba asa ca va rog frumos scutitine sau luati-va bilete la loterie asa ca cine stie poate vi se schimba viata in roz, si atunci nu mai are nimeni de obiectat dar asa, bani publici sa cheltuiti este condamnabil si nu sa nu par misogin dar femeile di politica ro. si au cam dovedit care le este valoarea sa nu uitam pe fomista de la ant.3 udrea si e.t.c.

 4. cristi

  19 mai 2016 at 18:09

  nu cred ca aceasta d-na este buna pt a conduce primarie au dovedito toate cadrele didactice care sau perindat prin fotoliul de primar)))))))) inca una este prea mult vreau ca Lugojul sa arate ca celelalte orase din occident

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: