Dorești să vizitezi zona Munților Șureanu? Iată ce opțiuni populare de cazare pe Transalpina ai!

0

Acum că primăvara s-a instalat complet, ceea ce înseamnă că ne putem bucura din nou de soare și de vreme în general frumoasă, mulți dintre noi așteptam sfârșitul de săptămână pentru a putea face o mică excursie cu familia prin țară. România dispune de peisaje absolut spectaculoase în oricare dintre zonele țării, iar munții Șureanu și în general întreaga Transalpina, nu face absolut nicio excepție de la acest lucru. Dacă te afli în căutarea unei destinații de weekend, în care domnește pacea și liniștea, Munții Șureanu sunt în mod cert o destinație pe care nu trebui să o ratezi. Nu trebuie să fii un mare iubitor de natură și de frumos pentru a realiza faptul că aceste locuri unice sunt ideale pentru cei ce doresc să se deconecteze preț de câteva zile de la tot ceea ce înseamnă stres și oboseală fizică și psihică.

Indiferent de motivul pentru care îți dorești să călătorești înspre Munții Șureanu sau Transalpina, cert este faptul că ambele zone îți pot oferi niște peisaje desprinse parcă din cărțile de basm, indiferent de sezon. Pentru a avea parte de o călătorie liniștită, lipsită de orice fel de peripeții, am pregătit pentru tine câteva sfaturi cu privire la opțiunile de cazare pe care le ai, dar și câteva recomandări adiționale pe care le poți avea în vedere.

            Hotel Popasul Regelui

Daca îți dorești un spațiu de cazare absolut unic pe Transalpina, Hotel Popasul Regelui este în mod cert una dintre opțiunile pe care nu le vei putea refuza. Situat pe celebra șosea Transalpina (DN67C), hotel Popasul Regelui este locul în care vei putea găsi gazde ospitaliere, un meniu voluminos cu preparate absolut delicioase, precum și posibilitatea de a te putea bucura din plin de spații de cazare deosebite, de unde nu lipsește absolut deloc confortul și liniștea. În plus, vei fi înconjurat la propriu de peisaje absolut superbe care vor contribui la starea ta de bine.

Pensiunea Ryn

Dacă treci prin orașul Sebeș sau ai luat decizia de a poposi o noapte în cadrul acestuia, Pensiunea Ryn reprezintă una dintre cele mai inspirate decizii pe care le poți lua în materie de posibilități de cazare în Sebeș. Un loc de cazare modern, special amenajat pentru ca tu să te poți relaxa înainte de a da startul aventurii pe Transalpina sau în zona munților Șureanu. Sebeșul este un orășel încărcat cu o istorie interesantă, ce merită descoperită, astfel că dacă dispui de puțin timp, îți recomandăm să înscrii și acest mic burg săsesc pe lista locurilor de vizitat.

De ce alte lucruri este recomandat să ții cont?

Vei calatori înspre o zonă montană și chiar dacă avem semne incontestabile ale sosirii primăverii, este recomandat totuși să ai cu tine cel puțin un set de haine mai groase, pentru că zăpezile nu s-au topit încă complet. În plus, pentru a avea parte de călătorii cu adevărat relaxante, îți recomandăm să te înarmezi cu cât mai multă bună dispoziție și să încerci cu orice preț să lași acasă stresul și grijile cotidiene.

Citește și