Actualitate

Două cadavre, găsite în apropiere de Lugoj în 24 de ore! Cum au murit cei doi bărbaţi

Două cadavre, găsite în apropiere de Lugoj în 24 de ore! Cum au murit cei doi bărbaţi

Autoliv

Trupurile neînsufleţite a doi bărbaţi au fost găsite în ultimele 24 de ore în apropiere de Lugoj, autorităţile făcând eforturi pentru a stabili identitatea celor două persoane decedate. Deocamdată, ancheta poliţiei se desfăşoară cu dificultate, deoarece martorii nu i-au văzut, în niciunul dintre cele două cazuri, pe nicicare dintre cei doi până la găsirea cadavrelor. Acestea au fost duse la morga din Lugoj pentru efectuarea necropsiilor.

În primul caz, proprietara unei stâne din localitatea Hitiaş a sunat la 112 duminică după-masa, în jurul orei 18:30, după ce a văzut pe râul Timiş ceea ce părea o persoană care plutea. Speriată, femeia a alertat autorităţile, pompierii sosind la faţa locului ca să descopere că într-adevăr aveau de-a face cu trupul unui bărbat scos la suprafaţa apei. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti, care au început o anchetă.

„Este vorba despre cadavrul unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 şi 50 de ani, descoperit pe râul Timiş în jurul satului Hitiaş. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea acestuia, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului. Trupul acestuia a fost transportat la morgă, unde se va stabili cauza decesului”, a declarat pentru Cetăţeanul Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Luni dimineaţa, în jurul orei 8:00, poliţiştii au fost chemaţi între satele Coşteiu şi Ţipari, unde mai multe persoane au descoperit trupul fără viaţă al unui bărbat. Găsit lângă şinele de cale ferată, bărbatul, despre care anchetatorii spun că ar putea fi un cioban din zonă, nu a fost identificat, autorităţile luând în calcul şi posibilitatea unei sinucideri.

În amândouă cazurile se desfăşoară o anchetă amănunţită, pentru a se stabili cum a survenit decesul în cazul celor doi bărbaţi, dar şi identitatea acestora.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: