Autoliv Lugoj

Sport

Două dintre voleibalistele străine au ajuns deja la Lugoj. Vezi unde va pleca echipa CSM Lugoj în cantonament

Două dintre voleibalistele străine au ajuns deja la Lugoj. Vezi unde va pleca echipa CSM Lugoj în cantonament

Business Strategist

Alexandra Warren din Statele Unite ale Americii şi Sophie Godfrey din Australia s-au alăturat ehipei de volei CSM Lugoj, pregătită de Valerijan Luca. Americanca a ajuns marţi, 9 august, iar australianca joi, 11 august. Alexandra, născută în 8 august 1994 în New Orleans, joacă pe postul de universal sau secund. Australianca, născută în 2 decembrie, 1987, a mai jucat anul trecut în Polonia la KSZO Ostrowiek, acoperă postul de centru şi este componentă a echipei naţionale a ţării din care provine.

Duminică, 14 august va sosi şi voleibalista din Bulgaria, Olga Krasteva, care evoluează pe postul de extremă sau universal.

“Olga a mai jucat pentru CSM Lugoj în urmă cu două sezoane. Se preconiza să fie una dintre jucătoarele importante ale echipei, dar a suferit o accidentare în meciul din Cupa României de la Satu Mare şi nu a apucat să evolueze deloc în campionat. Este o jucătoare cu experienţă de care avem nevoie. A mai evoluat în Franţa, Belgia şi Turcia. Acum şi-a revenit şi poate să ne ajute anul acesta”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei.

Conducerea secţiei de volei încearcă să mai găsească cel puţin o voleibalistă care să joace ca centru întrucât nu există decât două jucătoare în acest moment care să acopere acest post, Ionela Canea şi australianca Godfrey.

După perioada de pregătire desfăşurată în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu, echipa lugojeană de volei va efectua un cantonament la Buziaş, la finalul lunii august. La finalul cantonamentului va urma o perioadă de meciuri amicale şi turnee internaţionale.

“Vom efectua un cantonament la Buziaş, foarte probabil din 28 august, timp de şapte zile. Apoi în septembrie ne-am propus să participăm la turnee internaţionale în Ungaria şi Serbia, unde până acum am primit anual invitaţie. La rândul nostru, vom organiza la Lugoj cel puţin două turnee, printre care Cupa CSM Lugoj care va avea loc în partea a doua a lunii septembrie”, a precizat preşedintele secţiei de volei.

Citește și

Echipa lugojeană de volei s-a reunit pentru viitorul campionat cu o serie de schimbări în lot

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: