Actualitate

Două locuinţe, din Lugoj şi din Temereşti, cuprinse de flăcări de Paşti

Două locuinţe, din Lugoj şi din Temereşti, cuprinse de flăcări de Paşti

Autoliv

Pompierii timişeni au avut parte de o zi de Paşti agitată, după ce ajutorul lor a fost cerut de mai multe ori, începând cu primele ore ale dimineţii. Primii care au răspuns la alarmă au fost salvatorii de la Staţia 7 Făget, care au fost chemaţi să stingă un incendiu la o casă din Temereşti, localitate aflată la mică distanţă de Oraşul Castanilor.

„ISU Timis a fost anunţat în data de 1 mai, la ora 3:12, referitor la producerea unui incendiu la o casă de locuit în comuna Teremeşti. La faţa locului s-au deplasat, din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 7 subofiţeri şi un ofiţer. La sosirea echipajele, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 80 metri pătraţi la nivelul acoperişului. S-a acționat pentru localizarea şi lichidarea acestuia. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea unor materiale textile în apropierea sobei. Nu au fost victime.”, au anunţat reprezentanţii ISU Banat în prima zi de Paşti.

O altă intervenţie a pompierilor a avut loc pe strada Ceahlăului din Lugoj, după orele prânzului, acolo unde un apartament aflat la etajul patru al unui bloc de locuinţe a fost cuprins de un fum gros. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de la subunitatea de pe Făgetului. Cu ajutorul unei scări, salvatorii au coborât de la etajele superioare mai multe persoane, speriate să nu rămână prinse în case în caz că incendiul se propaga.

Din primele cercetări, pompierii au descoperit că fumul gros a fost cauzat de o tigaie electrică, care a fost lăsată în priză de către proprietari, aceştia părăsind locuinţa la orele dimineţii. Un echipaj SMURD a preluat o persoană suspectată de intoxicaţie cu fum, care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: