Dua Lipa câștigă premiul pentru cel mai bun album vocal pop pentru piesa Future Nostalgia la premiile Grammy 2021: „Este o nebunie”

0

Rezultatele pentru cel mai bun album vocal pop sunt gata! Îmbrăcată cu rochia-fluture de la Atelier Versace, Dua Lipa, în vârstă de 25 de ani, a câștigat primul premiu pop în timpul Grammy-urilor de duminică pentru coloana sonoră pandemică Future Nostalgia.

„Aceasta este o nebunie. Future Nostalgia înseamnă lumea absolută pentru mine și mi-a schimbat viața în atât de multe moduri”, a spus tânăra de 25 de ani, acceptând premiul.

„Un lucru pe care l-am realizat cu adevărat este cât de multă fericire este atât de importantă. M-am simțit foarte obosită la sfârșitul ultimului meu album, unde am simțit că trebuie doar să fac muzică tristă pentru a simți că contează.”

„Sunt atât de recunoscătoare și atât de onorată, deoarece fericirea este ceva ce merităm cu toții și asta este ceva de care avem nevoie cu toții în viața noastră”, a adăugat ea.

Lipa a continuat să le mulțumească prietenilor, fanilor și membrilor echipei sale „care au luptat cu adevărat cot la cot cu mine”.

Jhené Aiko și Jacob Collier au acordat premiul. Alți nominalizați în categoria albumului vocal au inclus Changes de Justin Bieber, Chromatica de Lady Gaga, Future Nostalgia de Dua Lipa, Fine Line de Harry Styles și Folclor de Taylor Swift. Anul trecut, Billie Eilish a luat acasă premiul pentru When we fall asleep, Where do we go? în timp ce Ariana Grande a câștigat în 2019 pentru Sweetener.

Lipa – care a fost unul dintre cei mai nominalizați artiști ai nopții – a ajuns pe scenă mai devreme pentru a interpreta „Levitating” cu DaBaby și „Don’t Start Now” de pe albumul ei acum câștigător al Grammy-ului.

Împreună cu categoria de album vocal, Lipa a câștigat recordul anului, melodia anului și cea mai bună interpretare solo pop pentru „Don’t Start Now”.

Future Nostalgia este, de asemenea, pentru albumul anului. Înainte de spectacol, Lipa a vorbit cu PeopleTV despre albumul ei acum câștigător al Grammy-ului.

„Pentru că eram acasă și nu făceam turnee sau făceam toată munca asta, într-adevăr am ajuns să iau totul și să simt cu adevărat răspunsul tuturor celor din jur și chiar aici [ceea ce oamenii] au crezut despre înregistrare”, explică ea.

„A însemnat atât de mult pentru mine”. „Nu am crezut niciodată că acest lucru se va întâmpla nici peste un milion de ani – că îmi voi promova discul de pe canapeaua mea sau voi monta ecrane verzi în sufrageria mea”, continuă ea.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și