ALDE

Cetateanul

Sport

După ce a luptat în Germania, boxerul Cătălin Mintioan dezvăluie lipsurile de la CSM Lugoj

După ce a luptat în Germania, boxerul Cătălin Mintioan dezvăluie lipsurile de la CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

PMP

Cătalin Mintioan, sportivul secţiei de box de la CSM Lugoj a participat sâmbătă, 15 octombrie la o gală în Germania, în oraşul Freiburg, fiind component al unei selecţionate a Timişului, din care au făcut parte nouă sportivi din Lugoj şi Timişoara.

De la Lugoj trebuia să facă deplasarea Denis Berciu, însă din cauza unei răceli persistente a rămas acasă şi a fost trimis în locul său Cătălin Mintioan, care a luptat în categoria 91 kg.

Cătălin l-a avut ca adversar pe Mazzara Andreas, un boxer de origine rusă, care îşi desfăşoară activitatea la Freiburg, un sportiv cu experienţă şi mai multe meciuri la activ, în faţa căruia lugojeanul a pierdut la puncte într-un meci aprig disputat.

“M-am prezentat bine. A fost un meci tensionat la ei acasă, în care am întâlnit un adversar puternic şi pregătit. Dar sunt mulţumit de evoluţia mea şi sper ca în continuare să am de învăţat de la aceşti adversari. Mulţumesc antrenorilor Ştefan Gomoescu şi Eduard Copoţ pentru munca pe care o depun cu noi la antrenamente”, a declarat Cătălin Mintioan.

Sportivul aflat la a treia experienţă internaţională (a mai luptat în Serbia în urmă cu doi ani şi a mai avut încă o gală în Germania) a menţionat că, spre deosebire de alte cluburi din judeţ sau din ţară, CSM Lugoj nu beneficiază de condiţii foarte bune de pregătire, în ciuda faptului că la antrenamente se prezintă boxeri talentaţi şi de perspectivă.

“Nu avem condiţii prea grozave. Îi rog pe cei care se ocupă de club să mai treacă pe la secţia de box să vadă cum ne pregătim şi în ce condiţii, pentru că practicăm un sport foarte dur şi vrem să arătăm ceva acestui oraş. Nici măcar echipamente nu avem. Am primit o pereche în cinci ani. Aşteptăm mai multă susţinere din partea lor. Sunt copii care vin de la 50 km distanţă şi fac performanţă. Nu vine nimeni la noi să vadă şi să se intereseze de această secţie. Dacă Eduard Copoţ şi Ştefan Gomoescu nu şi-ar da interesul, secţia nu ar exista”, a conchis Cătălin Mintioan.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    18 octombrie 2016 at 13:37

    Felicitari pentru activitatea sportive depusa, Catalin! Ma bucur ca ai spus adevarul, fata de altii care nu au curajul necesar. Bafta in continuare!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016

Învinsă la Bacău în trei seturi, echipa de volei CSM Lugoj vrea să recupereze punctele pierdute pe teren propriu, în partida contra celor de la Medicina Târgu Mureş

Alina Damian28 noiembrie 2016