Autoliv Lugoj

Sport

După ce a luptat în Germania, boxerul Cătălin Mintioan dezvăluie lipsurile de la CSM Lugoj

După ce a luptat în Germania, boxerul Cătălin Mintioan dezvăluie lipsurile de la CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Cătalin Mintioan, sportivul secţiei de box de la CSM Lugoj a participat sâmbătă, 15 octombrie la o gală în Germania, în oraşul Freiburg, fiind component al unei selecţionate a Timişului, din care au făcut parte nouă sportivi din Lugoj şi Timişoara.

De la Lugoj trebuia să facă deplasarea Denis Berciu, însă din cauza unei răceli persistente a rămas acasă şi a fost trimis în locul său Cătălin Mintioan, care a luptat în categoria 91 kg.

Cătălin l-a avut ca adversar pe Mazzara Andreas, un boxer de origine rusă, care îşi desfăşoară activitatea la Freiburg, un sportiv cu experienţă şi mai multe meciuri la activ, în faţa căruia lugojeanul a pierdut la puncte într-un meci aprig disputat.

“M-am prezentat bine. A fost un meci tensionat la ei acasă, în care am întâlnit un adversar puternic şi pregătit. Dar sunt mulţumit de evoluţia mea şi sper ca în continuare să am de învăţat de la aceşti adversari. Mulţumesc antrenorilor Ştefan Gomoescu şi Eduard Copoţ pentru munca pe care o depun cu noi la antrenamente”, a declarat Cătălin Mintioan.

Sportivul aflat la a treia experienţă internaţională (a mai luptat în Serbia în urmă cu doi ani şi a mai avut încă o gală în Germania) a menţionat că, spre deosebire de alte cluburi din judeţ sau din ţară, CSM Lugoj nu beneficiază de condiţii foarte bune de pregătire, în ciuda faptului că la antrenamente se prezintă boxeri talentaţi şi de perspectivă.

“Nu avem condiţii prea grozave. Îi rog pe cei care se ocupă de club să mai treacă pe la secţia de box să vadă cum ne pregătim şi în ce condiţii, pentru că practicăm un sport foarte dur şi vrem să arătăm ceva acestui oraş. Nici măcar echipamente nu avem. Am primit o pereche în cinci ani. Aşteptăm mai multă susţinere din partea lor. Sunt copii care vin de la 50 km distanţă şi fac performanţă. Nu vine nimeni la noi să vadă şi să se intereseze de această secţie. Dacă Eduard Copoţ şi Ştefan Gomoescu nu şi-ar da interesul, secţia nu ar exista”, a conchis Cătălin Mintioan.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    18 octombrie 2016 at 13:37

    Felicitari pentru activitatea sportive depusa, Catalin! Ma bucur ca ai spus adevarul, fata de altii care nu au curajul necesar. Bafta in continuare!

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: