Sport

După ce şi-a dat demisia, Gheorghe Bologa spune că CSM Lugoj riscă falimentul

După ce şi-a dat demisia, Gheorghe Bologa spune că CSM Lugoj riscă falimentul

Cetateanul Lugoj

Gheorghe Bologa şi-a dat oficial demisia din funcţia de director al CSM Lugoj şi din PSD. Fostul şef al clubului lugojean a fost uimit de uşurinţa cu care demisia lui a fost acceptată şi a spus că ar fi putut să revină asupra deciziei în care condiţiile lui ar fi fost acceptate. Bologa a cerut garantarea finanţării activităţii clubului minim la nivelul anului 2015, pentru ca activitatea clubului să se desfăşoare în condiţii acceptabile.

Acesta a mai menţionat că demisia sa este un act de solidaritate cu sportivii şi antrenorii secţiilor clubului, care nu şi-au încasat indemnizaţiile şi alimentaţiile de efort pe lunile iunie, iulie, august şi septembrie. În momentul de faţă sunt neplătite cheltuieli de 440.600 lei, dintre care indeminizaţii şi alimentaţii de efort în valoare de 276.633. În această situaţie, Gheorghe Bologa a precizat că CSM-ul riscă insolvabilitatea şi declanşarea procedurii de faliment.

La toate referatele pe care le-am făcut şi le-am depus la primărie nu am primit niciun fel de răspuns. Singurul răspuns l-am primit astăzi şi în luna iulie când mi-am dat demisia din funcţia de consilier. Atunci domnul primar a fost foarte operativ şi în termen de 24 de ore mi-a dat curs demisiei şi acum din funcţia de şef serviciu. În urma referatului de demisie depus de mine erau două soluţii. Primarul a ales-o pe cea mai simplă, să plec eu. Nu să dea bani pentru club, iar cine va veni după mine va avea aceleaşi probleme. Pericolul care planează asupra clubului este al insolvabilităţii şi al falimentului”, a declarat Gheorghe Bologa.

De asemenea, fostul şef al CSM-ului a acuzat anumite cauze politice care au dus la decizia acestuia de a demisiona, motivând relaţia proastă pe care a avut-o cu primarul Francisc Boldea în ultima perioadă. Acesta a amintit un moment din campania electorală, când edilul şef i-ar fi sugerat să lanseze atacuri mai dure într-o emisiune televizată la adresa lui Martinescu şi Ambruş, iar Bologa a refuzat.

Un alt aspect pe care Gheorghe Bologa l-a acuzat a fost faptul că primarul i-ar fi cerut să scoată echipa de volei de pe teren la meciul cu Unic Piatra Neamţ, lucru pe care l-a refuzat.

La meciul de volei pe care l-am avut cu echipa din Piatra Neamţ, nemulţumit de felul în care au jucat fetele, domnul primar mi-a cerut să ma duc jos la antrenorul echipei şi să-i spun să scoată echipa de pe teren. Dacă aş fi dat curs acestei pretenţii aş fi fost suspendat din orice activitate sportivă”, a completat Gheorghe Bologa.

La rândul său, primarul Francisc Boldea a declarat că i-a acceptat demisia fostului şef al CSM-ului pentru că nu doreşte să se lase şantajat şi că aşa procedează în mod normal când un subaltern îi înaintează cererea de a demisiona.

“După părerea mea, domnul Bologa a fost unul dintre cei mai slabi directori de club pe care i-am avut în ultima perioadă, pentru că de fiecare dată a venit în ultima clipă pentru a se rezolva problema banilor şi atunci când a primit banii i-a cheltuit pe toţi în două, trei ore. Am fost mulţi ani director de instituţie, inspector, primar şi atunci când cineva işi scrie demisia, i-o aprob imediat, indiferent cum îl cheamă, pentru că altfel te şantajează pe parcursul timpului. Îţi spune eu am vrut să îmi dau demisia, dar nu mi-ai aprobat-o”, a precizat Francisc Boldea.

Edilul şef al oraşului a negat faptul că i-ar fi cerut lui Gheorghe Bologa să scoată echipa de pe teren şi a spus că fostul director al CSM-ului nu a afişat o atitudine potrivită la respectivul meci de volei.

 

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. Cornel

  2 noiembrie 2016 at 17:56

  Ma intreb,daca batranul Frantzi,ce povestea cu atata mandrie de copii sai, tuturor sportivilor lugojeni ce mergeau saptamanal la baia cu aburi si bazinul cu apa rece,daca este multumit de ce a facut din sportul logojan,fiul sau care ii poarta numele.

 2. Teodora

  3 noiembrie 2016 at 17:59

  Administrația locală susține sportul de performanță , tot odată Consiliul Local alocă periodic sume de bani pentru CSM . Acești bani trebuie gestionați cum trebuie .
  Domnul Boldea sprijină sportul lugojean, de fiecare data este prezent la competițiile organizate de CSM Lugoj .

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM vor toate punctele la Craiova. “Sunt convins că vom fructifica atuurile pe care le avem”

Alina Damian9 februarie 2017

Ivan Guidea de la CSM ar putea primi un apartament pentru performanţele aduse Lugojului

Alina Damian7 februarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Alina Damian6 februarie 2017

FOTO! Patru medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj la Campionatul Naţional Individual

Alina Damian6 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: