Sport

Echipa a doua de fotbal a Lugojului, învinsă pe teren propriu. “Un rezultat de egalitate era echitabil”

Echipa a doua de fotbal a Lugojului, învinsă pe teren propriu. “Un rezultat de egalitate era echitabil”

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a fost învinsă pe teren propriu de Timişul Şag cu scorul de 1-0, în etapa a noua din cadrul Campionatului Ligii a IV-a Timiş. Fotbaliştii lugojeni au jucat deschis, şi-au creat numeroase ocazii de a marca, printre care şi patru bare, însă mingea nu a nimerit spaţiul porţii, iar portarul advers a fost într-o formă de zile mari.

După o primă repriză încheiată la egalitate, golul victoriei celor de la Şag a venit în minutul 55, în urma unei greşeli de marcaj a fotbaliştilor lugojeni, contrar cursului jocului. Claudiu Ardelean, Dobra, Vânătu, Secoşan şi Stoica de la Lugoj s-au întrecut în ratări. Ocaziile se răzbună în fotbal, iar Timişul Şag a fost mai pragmatică şi a ştiut să marcheze atunci când a fost nevoie.

“Eu zic că este un scor mincinos, având în vedere ocaziile pe care le-am avut. Am prins un portar advers într-o zi  foarte bună. Eu zic că un rezultat de egalitate era echitabil, dar în fotbal nu e suficient să ai doar ocazii, trebuie să şi marchezi. Am făcut un meci foarte bun, însă nu am reuşit să scoatem niciun punct. Îmi pare rău pentru spectatorii care au venit la stadion şi le mulţumesc că ne-au susţnut din primul până în ultimul minut”, a declarat Lucian Stoica, unul dintre antrenorii echipei CSM Lugoj II.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Ciacova- Progresul Gătaia 1-6, Voinţa Maşloc- Murani 8-1, Avântul Periam- Marcel Băban Jimbolia 8-1, Cocoşul Orţişoara- Ghiroda 3-1, Pobeda Dudeştii Vechi- Arsenal Flacăra Făget 1-0, Dumbrăviţa- Unirea Banloc 4-2, Săceani- Peciu Nou 3-1, Voinţa Biled- Unirea Sânnicolau Mare 1-1, CSM Lugoj II- Timişul Şag 0-1.

După nouă etape disputate, CSM Lugoj II se situează pe locul al optulea în clasament, cu cinci victorii, trei eşecuri şi un rezultat de egalitate, acumulând 16 puncte.

Etapa viitoare, echipa a doua de fotbal a Lugojului va juca în deplasare la Flacăra Făget. Meciul va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 15.

“ Mergem etapa viitoare la Făget să scoatem cele trei puncte pierdute acasă”, a declarat Lucian Stoica, în legătură cu obiectivul lugojenilor în meciul de la Făget.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Claudiu Ardelean, Vânătu, Secoşan, Olariu, Dobra, Marta, Stoica. Au mai intrat Predescu şi Robert Ardelean. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: