Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Autoliv

Fotbaliştii lugojeni de la CSM continuă seria rezultatelor pozitive în Liga a III. După două deplasări dificile, la Cugir şi la Motru de unde s-au întors cu maximul de puncte, în etapa a XXIII-a elevii lui Cosmin Petruescu au făcut o demonstraţie de fotbal în faţa propriilor suporteri, învingând Filiaşiul cu scorul de 3-0.

Începutul de meci a aparţinut lugojenilor, CSM-ul fiind echipa care a deschis mai mult jocul pe flancuri şi s-a apropiat de poarta adversă. Contrar cursului jocului, Fliliaşul a avut o ocazie mare de a marca în minutul 20, prin Popescu, jucătorul cu numărul 20 trimiţând mingea în bară. Deschidera scorului a venit în minutul 35, când Dobricean a avut o sclipire de moment şi a şutat dintr-un unghi aproape imposibil. Nici nu au apucat să se dezmeticească jucătorii echipei oaspete, că Precupanu a făcut 2-0 pentru CSM, scor cu care s-a intrat la pauză.

În a doua parte a meciului, tot CSM-ul a fost echipa care s-a aflat la frâiele jocului, timişenii mărindu-şi avantajul în minutul 57, pentru o victorie şi mai concludentă. Reuşita a aparţinut lui Eduard Olariu, aflat la primul gol în Liga a III-a. Jucătorul, născut în anul 1998, este un produs al Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, mai precis a catedrei profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Am păstrat aceeaşi atitudine pe care am avut-o şi etapele anterioare, atât la Cugir cât şi la Motru. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, ne-am creat foarte multe situaţii de gol, în special în prima repriză. Am reuşit o victorie la trei goluri diferenţă. Chiar îmi era dor de o victorie foarte clară. Mă bucur că a venit în faţa propriilor suporteri, după un joc de posesie foarte bun practicat de echipa noastră. În ciuda locului 14 pe care se află echipa adversă în clasament, în meciurile din retur, cu o singură excepţie, toate rezultatele lor au fost foarte strânse şi în niciun meci nu au primit mai mult de un gol. Şi să nu uităm că au jucat atât cu Poli Timişoara, liderul campionatului, cât şi cu Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund.  Este o echipă care s-a apărat foarte bine, însă mă bucur că astăzi am avut inspiraţie la finalizare. Am demonstrat că atunci când suntem concentraţi şi preocupaţi de joc vin şi rezultatele pozitive”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului la final.

Următoarea etapă CSM-ul va sta, apoi va întâlni, tot pe teren propriu, vineri 29 aprilie, formaţia Pandurii II Tîrgu Jiu.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Miculescu, Roşie, Precupanu, Poiana, Vladia, Dobricean, Olariu, Pleşcan. Rezerve- Iordache, Mardare, Marta, Ardelean, Mînecan, Pîntea, Tudose, Bodochi. Antrenori- Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu.

ACSO Filiaşi: Lascu, Orban, Lupu, Istudor, Fruntelată, Georgescu, Popescu, Moraru, Duriţă, Cimpoieru, Pîrvuică. Rezerve- Iovănescu, Stoichiroiu, Petcu, Tănase, Obeanu. Antrenor- Dragoş Bon

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: