Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Cetateanul Lugoj

Fotbaliştii lugojeni de la CSM continuă seria rezultatelor pozitive în Liga a III. După două deplasări dificile, la Cugir şi la Motru de unde s-au întors cu maximul de puncte, în etapa a XXIII-a elevii lui Cosmin Petruescu au făcut o demonstraţie de fotbal în faţa propriilor suporteri, învingând Filiaşiul cu scorul de 3-0.

Începutul de meci a aparţinut lugojenilor, CSM-ul fiind echipa care a deschis mai mult jocul pe flancuri şi s-a apropiat de poarta adversă. Contrar cursului jocului, Fliliaşul a avut o ocazie mare de a marca în minutul 20, prin Popescu, jucătorul cu numărul 20 trimiţând mingea în bară. Deschidera scorului a venit în minutul 35, când Dobricean a avut o sclipire de moment şi a şutat dintr-un unghi aproape imposibil. Nici nu au apucat să se dezmeticească jucătorii echipei oaspete, că Precupanu a făcut 2-0 pentru CSM, scor cu care s-a intrat la pauză.

În a doua parte a meciului, tot CSM-ul a fost echipa care s-a aflat la frâiele jocului, timişenii mărindu-şi avantajul în minutul 57, pentru o victorie şi mai concludentă. Reuşita a aparţinut lui Eduard Olariu, aflat la primul gol în Liga a III-a. Jucătorul, născut în anul 1998, este un produs al Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, mai precis a catedrei profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Am păstrat aceeaşi atitudine pe care am avut-o şi etapele anterioare, atât la Cugir cât şi la Motru. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, ne-am creat foarte multe situaţii de gol, în special în prima repriză. Am reuşit o victorie la trei goluri diferenţă. Chiar îmi era dor de o victorie foarte clară. Mă bucur că a venit în faţa propriilor suporteri, după un joc de posesie foarte bun practicat de echipa noastră. În ciuda locului 14 pe care se află echipa adversă în clasament, în meciurile din retur, cu o singură excepţie, toate rezultatele lor au fost foarte strânse şi în niciun meci nu au primit mai mult de un gol. Şi să nu uităm că au jucat atât cu Poli Timişoara, liderul campionatului, cât şi cu Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund.  Este o echipă care s-a apărat foarte bine, însă mă bucur că astăzi am avut inspiraţie la finalizare. Am demonstrat că atunci când suntem concentraţi şi preocupaţi de joc vin şi rezultatele pozitive”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului la final.

Următoarea etapă CSM-ul va sta, apoi va întâlni, tot pe teren propriu, vineri 29 aprilie, formaţia Pandurii II Tîrgu Jiu.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Miculescu, Roşie, Precupanu, Poiana, Vladia, Dobricean, Olariu, Pleşcan. Rezerve- Iordache, Mardare, Marta, Ardelean, Mînecan, Pîntea, Tudose, Bodochi. Antrenori- Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu.

ACSO Filiaşi: Lascu, Orban, Lupu, Istudor, Fruntelată, Georgescu, Popescu, Moraru, Duriţă, Cimpoieru, Pîrvuică. Rezerve- Iovănescu, Stoichiroiu, Petcu, Tănase, Obeanu. Antrenor- Dragoş Bon

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: