Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a bifat o nouă victorie în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a opta la număr, în etapa cu numărul 13 a competiţiei. Fotbaliştii pregătiţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au învins cu 2-0 pe teren propriu Pobeda Dudeştii Vechi, formaţie care înainte de acestă rundă ocupa poziţia secundă în clasament.

Portarul Micşa a deschis scorul în minutul 35, executând ca la carte un penalty, după un fault în careu asupra lui Stoica. În repriza secundă s-a evidenţiat din nou Stoica, jucătoar care a dublat avantajul lugojenilor pe tabela de marcaj în minutul 70. Vânătu a pasat pentru Dobra, acesta a făcut un lob peste apararea adversă, Stoica a preluat, driblat portarul şi a introdus mingea în poartă.

“Dudeştii Vechi au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, maturi, care au fost pe locul al doilea în clasament înaintea acestui meci. Însă noi am crescut în valoare de la meci la meci şi am adus toate cele trei puncte, meritate cu prisosinţă. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea şi dăruirea de care au dat dovadă în teren. Chiar şi adversarii au recunoscut că am obţinut o victorie meritată, într-un meci dominat de la început până la sfârşit de echipa Lugojului. Vrem să mulţumim şi suporterilor care au venit în număr de 150-200 de persoane la stadion pe o vreme destul de rece. Ne-am propus să scoatem din fiecare meci maximul posibil. Suntem o nou promavată şi consider că suntem revelaţia turului de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul-jucător al echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei etape, CSM Lugoj II ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Diviziei D Timiş, cu 25 de puncte acumulate, cu şase mai puţine decât Ghiroda, liderul la zi, şi cu trei mai puţine decât ocupantele locurilor doi şi trei, Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, care se află la egalitate, contabilizând 28 de puncte. CSM Lugoj II are un meci mai puţin disputat.

Rezultatele rundei sunt: Voinţa Maşloc- Peciu Nou 8-2, Progresul Gătaia- Marcel Băban Jimbolia 9-1, Ghiroda- Murani 8-2, Avântul Periam- Arsenal Flacăra Făget 5-1, Cocoşul Orţişoara- Timişul Şag 2-0, Voinţa Biled- Dumbrăviţa 2-1, CSM Lugoj II Pobeda- Dudeştii Vechi 2-0

Echipa a doua de fotbal a Lugojului va juca marţi, 1 noiembrie, de la ora 15, un meci restant în deplasare la Dumbrăviţa. Partida trebuia să se dispute săptămâna trecută, însă nu a avut loc din cauză că terenul a fost îmbibat cu apă.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Claudiu Ardelean, Vânătu, Predescu, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat Paul Ardelean, Roberto Ardelean, Bek şi Lascu. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: