Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a bifat o nouă victorie în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a opta la număr, în etapa cu numărul 13 a competiţiei. Fotbaliştii pregătiţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au învins cu 2-0 pe teren propriu Pobeda Dudeştii Vechi, formaţie care înainte de acestă rundă ocupa poziţia secundă în clasament.

Portarul Micşa a deschis scorul în minutul 35, executând ca la carte un penalty, după un fault în careu asupra lui Stoica. În repriza secundă s-a evidenţiat din nou Stoica, jucătoar care a dublat avantajul lugojenilor pe tabela de marcaj în minutul 70. Vânătu a pasat pentru Dobra, acesta a făcut un lob peste apararea adversă, Stoica a preluat, driblat portarul şi a introdus mingea în poartă.

“Dudeştii Vechi au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, maturi, care au fost pe locul al doilea în clasament înaintea acestui meci. Însă noi am crescut în valoare de la meci la meci şi am adus toate cele trei puncte, meritate cu prisosinţă. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea şi dăruirea de care au dat dovadă în teren. Chiar şi adversarii au recunoscut că am obţinut o victorie meritată, într-un meci dominat de la început până la sfârşit de echipa Lugojului. Vrem să mulţumim şi suporterilor care au venit în număr de 150-200 de persoane la stadion pe o vreme destul de rece. Ne-am propus să scoatem din fiecare meci maximul posibil. Suntem o nou promavată şi consider că suntem revelaţia turului de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul-jucător al echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei etape, CSM Lugoj II ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Diviziei D Timiş, cu 25 de puncte acumulate, cu şase mai puţine decât Ghiroda, liderul la zi, şi cu trei mai puţine decât ocupantele locurilor doi şi trei, Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, care se află la egalitate, contabilizând 28 de puncte. CSM Lugoj II are un meci mai puţin disputat.

Rezultatele rundei sunt: Voinţa Maşloc- Peciu Nou 8-2, Progresul Gătaia- Marcel Băban Jimbolia 9-1, Ghiroda- Murani 8-2, Avântul Periam- Arsenal Flacăra Făget 5-1, Cocoşul Orţişoara- Timişul Şag 2-0, Voinţa Biled- Dumbrăviţa 2-1, CSM Lugoj II Pobeda- Dudeştii Vechi 2-0

Echipa a doua de fotbal a Lugojului va juca marţi, 1 noiembrie, de la ora 15, un meci restant în deplasare la Dumbrăviţa. Partida trebuia să se dispute săptămâna trecută, însă nu a avut loc din cauză că terenul a fost îmbibat cu apă.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Claudiu Ardelean, Vânătu, Predescu, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat Paul Ardelean, Roberto Ardelean, Bek şi Lascu. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: