Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a bifat o nouă victorie în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a opta la număr, în etapa cu numărul 13 a competiţiei. Fotbaliştii pregătiţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au învins cu 2-0 pe teren propriu Pobeda Dudeştii Vechi, formaţie care înainte de acestă rundă ocupa poziţia secundă în clasament.

Portarul Micşa a deschis scorul în minutul 35, executând ca la carte un penalty, după un fault în careu asupra lui Stoica. În repriza secundă s-a evidenţiat din nou Stoica, jucătoar care a dublat avantajul lugojenilor pe tabela de marcaj în minutul 70. Vânătu a pasat pentru Dobra, acesta a făcut un lob peste apararea adversă, Stoica a preluat, driblat portarul şi a introdus mingea în poartă.

“Dudeştii Vechi au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, maturi, care au fost pe locul al doilea în clasament înaintea acestui meci. Însă noi am crescut în valoare de la meci la meci şi am adus toate cele trei puncte, meritate cu prisosinţă. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea şi dăruirea de care au dat dovadă în teren. Chiar şi adversarii au recunoscut că am obţinut o victorie meritată, într-un meci dominat de la început până la sfârşit de echipa Lugojului. Vrem să mulţumim şi suporterilor care au venit în număr de 150-200 de persoane la stadion pe o vreme destul de rece. Ne-am propus să scoatem din fiecare meci maximul posibil. Suntem o nou promavată şi consider că suntem revelaţia turului de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul-jucător al echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei etape, CSM Lugoj II ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Diviziei D Timiş, cu 25 de puncte acumulate, cu şase mai puţine decât Ghiroda, liderul la zi, şi cu trei mai puţine decât ocupantele locurilor doi şi trei, Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, care se află la egalitate, contabilizând 28 de puncte. CSM Lugoj II are un meci mai puţin disputat.

Rezultatele rundei sunt: Voinţa Maşloc- Peciu Nou 8-2, Progresul Gătaia- Marcel Băban Jimbolia 9-1, Ghiroda- Murani 8-2, Avântul Periam- Arsenal Flacăra Făget 5-1, Cocoşul Orţişoara- Timişul Şag 2-0, Voinţa Biled- Dumbrăviţa 2-1, CSM Lugoj II Pobeda- Dudeştii Vechi 2-0

Echipa a doua de fotbal a Lugojului va juca marţi, 1 noiembrie, de la ora 15, un meci restant în deplasare la Dumbrăviţa. Partida trebuia să se dispute săptămâna trecută, însă nu a avut loc din cauză că terenul a fost îmbibat cu apă.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Claudiu Ardelean, Vânătu, Predescu, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat Paul Ardelean, Roberto Ardelean, Bek şi Lascu. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016