Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Autoliv

Deplasarea echipei de fotbal CSM Lugoj la Şcolar Reşiţa, care a avut loc sâmbătă, 13 august, pentru un meci amical, a coincis cu un eşec la limită din punct de vedere al rezultatului pentru elevii lui Cosmin Petruescu,  însă nu şi din punct de vedere al jocului, partida fiind un prilej bun de a vedea noii jucători la lucru şi un test util.

Deşi echipa lugojeană, angrenată în Liga a III-a, a dominat pe tot parcursul meciului creându-şi numeroase ocazii de a marca, a lipsit eficienţa la finalizare, reşiţenii fiind mai pragmatici şi reuşind să întoarcă rezultatul pe final. După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Bogdan Bozean a înscris singurul gol al CSM-ului în minutu 55. În ultimele 15 minute ale partidei, gazdele au marcat de două ori şi şi-au adjudecat victoria la limită, cu scorul de 2-1, pe fondul unor greşeli personale în apărarea CSM-ului, cauzate de lipsa de experienţă a jucătorilor pe care Cosmin Petruescu i-a introdus pe teren în partea a doua a jocului.

“Deşi am evoluat în deplasare, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa. Ocaziile mai multe şi mai clare au fost de partea noastră. Din păcate pentru noi, am primit două goluri pe nişte greşeli personale impardonabile, dar au fost făcute de jucători debutanţi la nivel de seniori. Cred eu că a fost un test reuşit. Meciul a venit după două săptămâni cu două antrenamente zilnice, plus un meci în Cupa României care a durat 120 de minute. Pot să spun că obiectivele pentru această partidă, cum ar fi factorul fizic, atitudinea, dispoziţia la efort, nivelul tactic la care sunt jucătorii care au venit, calitatea tehnică pe fond de oboseală, ni le-am atins”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Începând de săptămâna viitoare echipa lugojeană de fotbal va intra într-o altă etapă de pregătire, în care tehnicianul va pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi va lucra mai mult pe partea tehnico-tactică şi pe omogenizarea lotului.

Următorul meci amical pe care gruparea lugojeană îl va disputa va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 11,  pe teren propriu, în compania formaţiei de Liga a III-a, Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început partida de la Reşiţa în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Loga, Miculescu, Roşie, Marta, Lazea, Ciubotariu, Bozean, Rus, Bodochi. Au mai intrat: Silaghi, Filip, Horcea, Peptănuş, Ciobanu, Sărăcin. Trei jucători nu au putut evoua în această partidă, acuzând probleme medicale. Este vorba despre Drăgoescu, Livan şi Olariu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: