Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Cetateanul Lugoj

Deplasarea echipei de fotbal CSM Lugoj la Şcolar Reşiţa, care a avut loc sâmbătă, 13 august, pentru un meci amical, a coincis cu un eşec la limită din punct de vedere al rezultatului pentru elevii lui Cosmin Petruescu,  însă nu şi din punct de vedere al jocului, partida fiind un prilej bun de a vedea noii jucători la lucru şi un test util.

Deşi echipa lugojeană, angrenată în Liga a III-a, a dominat pe tot parcursul meciului creându-şi numeroase ocazii de a marca, a lipsit eficienţa la finalizare, reşiţenii fiind mai pragmatici şi reuşind să întoarcă rezultatul pe final. După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Bogdan Bozean a înscris singurul gol al CSM-ului în minutu 55. În ultimele 15 minute ale partidei, gazdele au marcat de două ori şi şi-au adjudecat victoria la limită, cu scorul de 2-1, pe fondul unor greşeli personale în apărarea CSM-ului, cauzate de lipsa de experienţă a jucătorilor pe care Cosmin Petruescu i-a introdus pe teren în partea a doua a jocului.

“Deşi am evoluat în deplasare, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa. Ocaziile mai multe şi mai clare au fost de partea noastră. Din păcate pentru noi, am primit două goluri pe nişte greşeli personale impardonabile, dar au fost făcute de jucători debutanţi la nivel de seniori. Cred eu că a fost un test reuşit. Meciul a venit după două săptămâni cu două antrenamente zilnice, plus un meci în Cupa României care a durat 120 de minute. Pot să spun că obiectivele pentru această partidă, cum ar fi factorul fizic, atitudinea, dispoziţia la efort, nivelul tactic la care sunt jucătorii care au venit, calitatea tehnică pe fond de oboseală, ni le-am atins”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Începând de săptămâna viitoare echipa lugojeană de fotbal va intra într-o altă etapă de pregătire, în care tehnicianul va pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi va lucra mai mult pe partea tehnico-tactică şi pe omogenizarea lotului.

Următorul meci amical pe care gruparea lugojeană îl va disputa va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 11,  pe teren propriu, în compania formaţiei de Liga a III-a, Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început partida de la Reşiţa în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Loga, Miculescu, Roşie, Marta, Lazea, Ciubotariu, Bozean, Rus, Bodochi. Au mai intrat: Silaghi, Filip, Horcea, Peptănuş, Ciobanu, Sărăcin. Trei jucători nu au putut evoua în această partidă, acuzând probleme medicale. Este vorba despre Drăgoescu, Livan şi Olariu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016