Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Cetateanul Lugoj

Deplasarea echipei de fotbal CSM Lugoj la Şcolar Reşiţa, care a avut loc sâmbătă, 13 august, pentru un meci amical, a coincis cu un eşec la limită din punct de vedere al rezultatului pentru elevii lui Cosmin Petruescu,  însă nu şi din punct de vedere al jocului, partida fiind un prilej bun de a vedea noii jucători la lucru şi un test util.

Deşi echipa lugojeană, angrenată în Liga a III-a, a dominat pe tot parcursul meciului creându-şi numeroase ocazii de a marca, a lipsit eficienţa la finalizare, reşiţenii fiind mai pragmatici şi reuşind să întoarcă rezultatul pe final. După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Bogdan Bozean a înscris singurul gol al CSM-ului în minutu 55. În ultimele 15 minute ale partidei, gazdele au marcat de două ori şi şi-au adjudecat victoria la limită, cu scorul de 2-1, pe fondul unor greşeli personale în apărarea CSM-ului, cauzate de lipsa de experienţă a jucătorilor pe care Cosmin Petruescu i-a introdus pe teren în partea a doua a jocului.

“Deşi am evoluat în deplasare, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa. Ocaziile mai multe şi mai clare au fost de partea noastră. Din păcate pentru noi, am primit două goluri pe nişte greşeli personale impardonabile, dar au fost făcute de jucători debutanţi la nivel de seniori. Cred eu că a fost un test reuşit. Meciul a venit după două săptămâni cu două antrenamente zilnice, plus un meci în Cupa României care a durat 120 de minute. Pot să spun că obiectivele pentru această partidă, cum ar fi factorul fizic, atitudinea, dispoziţia la efort, nivelul tactic la care sunt jucătorii care au venit, calitatea tehnică pe fond de oboseală, ni le-am atins”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Începând de săptămâna viitoare echipa lugojeană de fotbal va intra într-o altă etapă de pregătire, în care tehnicianul va pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi va lucra mai mult pe partea tehnico-tactică şi pe omogenizarea lotului.

Următorul meci amical pe care gruparea lugojeană îl va disputa va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 11,  pe teren propriu, în compania formaţiei de Liga a III-a, Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început partida de la Reşiţa în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Loga, Miculescu, Roşie, Marta, Lazea, Ciubotariu, Bozean, Rus, Bodochi. Au mai intrat: Silaghi, Filip, Horcea, Peptănuş, Ciobanu, Sărăcin. Trei jucători nu au putut evoua în această partidă, acuzând probleme medicale. Este vorba despre Drăgoescu, Livan şi Olariu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: