Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut o victorie în penultima etapă a Campionatului Ligii a III-a, ultima pe teren propriu. Victimă a fost Pandurii II Târgu Jiu, echipă care a beneficiat de întăriri de la prima echipă. Acest lucru nu i-a demoralizat pe jucătorii lugojeni, care au luptat până la final şi au obţinut o victorie cu 3-2 în prelungiri, golul izbăvitor al CSM-ului fiind înscris în minutul 92.

După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, CSM Lugoj a deschis scorul în debutul celei de-a doua părţi. Rus a şutat de la 14 metri în vinclu. Pandurii II au egalat în minutul 57, în urma unei acţiuni prelungite de atac, urmată de o centrare din partea dreaptă, corelată cu o nesincronizare în zona centrală a echipei lugojene. Autorul golului a fost Cioiu, un internaţional de juniori. CSM Lugoj a preluat din nou conducerea în minutul 62. Silaghi a înscris cu capul din şapte metri, după o centrarea a lui Bozian.

Roberto Dumitru de la Pandurii II a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 74. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 22 de metri direct în vinclu. Dumitru este un jucător de la prima echipă a celor de la Pandurii şi care din cauza unei probleme administrative, nu a putut să evolueze deseară împotriva formaţiei ACS Poli. Acesta a avut o problemă cu viza pe carnet.

CSM Lugoj a obţinut victoria în prelungirile partidei. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 92, la un fault asupra lui Olariu. Bozian a înscris şi a adus toate cele trei puncte Lugojului.

“A fost un meci foarte disputat. Am avut o primă repriză cu destule ocazii de gol, dar neconcretizate pe tabela de marcaj. Un meci deschis oricărui rezultat, împotriva unei echipe de perspectivă, având în componenţă o serie de jucători cu prezenţe constante în loturile de juniori. O partidă pe care am controlat-o în mare parte. Am avut şi trei bare, pe parcursul celei de-a doua reprize, care ne-ar fi oferit posibilitatea să închidem jocul. Am pus o presiune constantă asupra porţii adverse. Am înscris de trei ori şi cred că am avut vreo patru cinci situaţii bune de a marca. Îmi pare rău că i-am ţinut pe specatatori cu sufletul la gură până la final, dar importante au fost cele trei puncte. Le mulţumesc spectatorilor care deşi într-o zi de vineri şi de la ora 14, au fost într-un număr destul de mare alături noi. Mă bucur că nu i-am dezamăgit ca joc şi ca rezultat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Echipa lugojeană de fotbal va disputa ultima etapă în deplasare la Naţional Sebiş, una dintre pretendentele la promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic românesc.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Rus, Lazea, Drăgoescu, Ciubotariu, Bozian, Silaghi. Au mai intrat: Ciobanu, Horcea, Olariu şi Marta. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: