Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut o victorie în penultima etapă a Campionatului Ligii a III-a, ultima pe teren propriu. Victimă a fost Pandurii II Târgu Jiu, echipă care a beneficiat de întăriri de la prima echipă. Acest lucru nu i-a demoralizat pe jucătorii lugojeni, care au luptat până la final şi au obţinut o victorie cu 3-2 în prelungiri, golul izbăvitor al CSM-ului fiind înscris în minutul 92.

După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, CSM Lugoj a deschis scorul în debutul celei de-a doua părţi. Rus a şutat de la 14 metri în vinclu. Pandurii II au egalat în minutul 57, în urma unei acţiuni prelungite de atac, urmată de o centrare din partea dreaptă, corelată cu o nesincronizare în zona centrală a echipei lugojene. Autorul golului a fost Cioiu, un internaţional de juniori. CSM Lugoj a preluat din nou conducerea în minutul 62. Silaghi a înscris cu capul din şapte metri, după o centrarea a lui Bozian.

Roberto Dumitru de la Pandurii II a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 74. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 22 de metri direct în vinclu. Dumitru este un jucător de la prima echipă a celor de la Pandurii şi care din cauza unei probleme administrative, nu a putut să evolueze deseară împotriva formaţiei ACS Poli. Acesta a avut o problemă cu viza pe carnet.

CSM Lugoj a obţinut victoria în prelungirile partidei. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 92, la un fault asupra lui Olariu. Bozian a înscris şi a adus toate cele trei puncte Lugojului.

“A fost un meci foarte disputat. Am avut o primă repriză cu destule ocazii de gol, dar neconcretizate pe tabela de marcaj. Un meci deschis oricărui rezultat, împotriva unei echipe de perspectivă, având în componenţă o serie de jucători cu prezenţe constante în loturile de juniori. O partidă pe care am controlat-o în mare parte. Am avut şi trei bare, pe parcursul celei de-a doua reprize, care ne-ar fi oferit posibilitatea să închidem jocul. Am pus o presiune constantă asupra porţii adverse. Am înscris de trei ori şi cred că am avut vreo patru cinci situaţii bune de a marca. Îmi pare rău că i-am ţinut pe specatatori cu sufletul la gură până la final, dar importante au fost cele trei puncte. Le mulţumesc spectatorilor care deşi într-o zi de vineri şi de la ora 14, au fost într-un număr destul de mare alături noi. Mă bucur că nu i-am dezamăgit ca joc şi ca rezultat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Echipa lugojeană de fotbal va disputa ultima etapă în deplasare la Naţional Sebiş, una dintre pretendentele la promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic românesc.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Rus, Lazea, Drăgoescu, Ciubotariu, Bozian, Silaghi. Au mai intrat: Ciobanu, Horcea, Olariu şi Marta. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Şcoala Gimnazială Ştiuca va reprezenta zona Lugoj la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, la fotbal

Alina Damian9 decembrie 2016

Boxerii lugojeni vor participa la “Cupa Revoluţiei”, o gală cu participare internaţională

Alina Damian8 decembrie 2016

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, premiaţi în cadrul unei gale la Arad pentru rezultatele obţinute în acest an

Alina Damian7 decembrie 2016

Gimnastica lugojeană a obţinut douăzeci şi trei de medalii în Serbia

Alina Damian6 decembrie 2016

Locul şase la finalul turului pentru voleibalistele de la CSM Lugoj după o victorie în Moldova

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Peste cincizeci de biciclişti au participat la ultima tură “Lugojul Pedalează” din acest an

Alina Damian4 decembrie 2016

Foto! Voleibalistele junioare de la CSŞ Lugoj au început cu dreptul returul Campionatului Naţional

Alina Damian4 decembrie 2016

Victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II, care o plasează pe podium la finalul turului în Liga a IV-a Timiş

Alina Damian3 decembrie 2016

“Lugojul Pedalează” pentru ultima dată în acest an

Alina Damian3 decembrie 2016

Foto! Trei puncte pe teren propriu contra Medicinei Târgu Mureş pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian1 decembrie 2016

Boxerii lugojeni au pierdut la puncte în Gala Internaţională de la Timişoara

Alina Damian29 noiembrie 2016

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Alina Damian28 noiembrie 2016