Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Echipa de fotbal CSM Lugoj şi-a luat rămas bun în acest an de la proprii suporteri cu o victorie obţinută în prelungiri

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut o victorie în penultima etapă a Campionatului Ligii a III-a, ultima pe teren propriu. Victimă a fost Pandurii II Târgu Jiu, echipă care a beneficiat de întăriri de la prima echipă. Acest lucru nu i-a demoralizat pe jucătorii lugojeni, care au luptat până la final şi au obţinut o victorie cu 3-2 în prelungiri, golul izbăvitor al CSM-ului fiind înscris în minutul 92.

După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, CSM Lugoj a deschis scorul în debutul celei de-a doua părţi. Rus a şutat de la 14 metri în vinclu. Pandurii II au egalat în minutul 57, în urma unei acţiuni prelungite de atac, urmată de o centrare din partea dreaptă, corelată cu o nesincronizare în zona centrală a echipei lugojene. Autorul golului a fost Cioiu, un internaţional de juniori. CSM Lugoj a preluat din nou conducerea în minutul 62. Silaghi a înscris cu capul din şapte metri, după o centrarea a lui Bozian.

Roberto Dumitru de la Pandurii II a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 74. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 22 de metri direct în vinclu. Dumitru este un jucător de la prima echipă a celor de la Pandurii şi care din cauza unei probleme administrative, nu a putut să evolueze deseară împotriva formaţiei ACS Poli. Acesta a avut o problemă cu viza pe carnet.

CSM Lugoj a obţinut victoria în prelungirile partidei. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 92, la un fault asupra lui Olariu. Bozian a înscris şi a adus toate cele trei puncte Lugojului.

“A fost un meci foarte disputat. Am avut o primă repriză cu destule ocazii de gol, dar neconcretizate pe tabela de marcaj. Un meci deschis oricărui rezultat, împotriva unei echipe de perspectivă, având în componenţă o serie de jucători cu prezenţe constante în loturile de juniori. O partidă pe care am controlat-o în mare parte. Am avut şi trei bare, pe parcursul celei de-a doua reprize, care ne-ar fi oferit posibilitatea să închidem jocul. Am pus o presiune constantă asupra porţii adverse. Am înscris de trei ori şi cred că am avut vreo patru cinci situaţii bune de a marca. Îmi pare rău că i-am ţinut pe specatatori cu sufletul la gură până la final, dar importante au fost cele trei puncte. Le mulţumesc spectatorilor care deşi într-o zi de vineri şi de la ora 14, au fost într-un număr destul de mare alături noi. Mă bucur că nu i-am dezamăgit ca joc şi ca rezultat”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Echipa lugojeană de fotbal va disputa ultima etapă în deplasare la Naţional Sebiş, una dintre pretendentele la promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic românesc.

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Rus, Lazea, Drăgoescu, Ciubotariu, Bozian, Silaghi. Au mai intrat: Ciobanu, Horcea, Olariu şi Marta. Antrenor principal- Cosmin Petruescu, antrenor secund- Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii- Sorin Micşa.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Ultima întâlnire a suporterilor lugojeni cu echipa de volei, în acest campionat

Cetateanul25 aprilie 2017

CSM Lugoj, duel acasă cu CSM Bucureşti. Lugojenii, aşteptaţi să-şi încurajeze favoritele

Daniel Groza10 aprilie 2017

Călin Dobra repune printre priorităţi pista de canotaj de 2 milioane de euro, de la Surduc

Daniel Groza7 aprilie 2017

Limanul se pregăteşte de o nouă ediţie Bike Race. Sunt aşteptaţi peste 500 de concurenţi, din toată ţara

Daniel Groza6 aprilie 2017

Lugojenii, aşteptaţi din nou la un meci tare de volei. Vine campioana!

Daniel Groza4 aprilie 2017

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: