Actualitate

Echipa de fotbal Vulturii Lugoj încheie returul de campionat pe podium

Echipa de fotbal Vulturii Lugoj încheie returul de campionat pe podium

Cetateanul Lugoj

Conducerea Clubului Vulturii Lugoj a decis anul trecut în toamnă întinerirea lotului prin promovarea tinerilor de la echipa a II-a și l-a adus pe banca echipei și pe antrenorul Cosmin Petruescu, care a activat la Politehnica Timișoara.

Astfel Vulturii au debutat în noul sezon cu forţe proaspete si, deși obiectivul propus era evitarea retrogradării, echipa a reușit un tur de campionat foarte bun clasându-se pe locul V cu 20 de puncte. Returul Campionatului a fost unul excepțional, Vulturii reușind 10 victorii consecutive, acumulând 30 de puncte și clasându-se pe locul III.

“După turul Campionatului ne-am propus să obținem mai multe puncte cu primele echipe clasate, deoarece în tur obținusem doar un punct din 12 posibile, astfel că în retur am obținut 12 puncte cu primele patru echipe clasate. Nu a fost un retur ușor , dar s-a văzut rezultatul muncii în echipă. Tot ce am realizat am realizat în echipă și când spun echipă mă refer la staff-ul tehnic , format din Claudiu Jivulescu, antrenor secund, și Sorin Micșa, antrenor al portarilor, staff-ul administrativ, format din Marius Maier președinte, Horea Onae, vicepreședinte, și Adrian Miron, director sportiv, și bineînțeles cu sprijinul financiar din partea Consiliului Local, în frunte cu primarul Francisc Boldea. Vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în fenomenul fotbalistic de la Lugoj pentru profesionalismul cu care și-au făcut treaba în tot acest Campionat. Este un loc III la general care ne onorează, dar în același timp ne obligă la mai mult, atât pe noi cei din staff-ul tehnic, cât și pe jucători, dar și pe cei care susțin financiar această echipă.”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj.

După încheierea campionatului, conducerea clubului Vulturii Lugoj împreună cu primarul Francisc Boldea și antrenorul Cosmin Petruescu se vor întâlni pentru a discuta prelungirea contractului antrenorului care își doreşte să mai stea un sezon pe banca Vulturilor și de ce nu, să promoveze echipa.

“Vara trecută când am venit la echipă am spus că este un proiect pe termen mediu și lung. Din punctul meu de vedere proiectul este în grafic. Zilele următoare vom discuta împreună cu Marius Maier și primarul Francisc Boldea strategia pentru Campionatul viitor. Eu îmi doresc să rămân și dacă cei doi oameni care m-au convins să revin acasă, primarul Francisc Boldea și Călin Dobra, vicepreședintele CJT, își doresc să continuăm, o voi face cu mare plăcere. Vulturii Lugoj este o echipă cu potențial și într-un viitor nu foarte îndepărtat ne dorim să facem parte dintr-un eșalon superior. Sigur că o să mai avem nevoie de câțiva jucători pentru a completa lotul, deoarece prin regulament suntem obligați să folosim trei jucători sub 19 ani, iar pe acest criteriu de vârstă va trebui să mai facem câteva achiziții. Deasemenea îmi doresc să avem aceeași stabilitate financiară, poate puțin îmbunătățită, ca să ne putem gândi la un obiectiv mai îndrăzneț cum ar fi promovarea”, a mai declarat tehnicianul echipei Vulturii Lugoj.

Echipa lugojeană a jucat în acest Campionat 24 de meciuri dintre care a obținut 16 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri, clasându-se pe poziția a III cu 50 de puncte acumulate.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Petrică

    11 iunie 2015 at 15:12

    Felicitări lui Cosmin pentru ceea ce a reuşit să realizeze cu cele două echipe (cea din liga 3 – clasată pe locul 3 şi cea din liga 5 – clasată pe locul 2). Sunt sigur că jucătorii celor două echipe, fiind în general tineri, mai au multe de spus în fotbalul lugojan, şi de ce nu, în cel românesc. Să nu uităm că şi Pintilii a tercut pe la Lugoj, prin mâna lui Cosmin Petruiescu.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017

Autorităţile lugojene, în alertă de mai bine de 48 de ore din cauza zăpezii! Vineri dimineaţa se aşteaptă polei

Gabriel Iosa12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: