Sport

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Cetateanul Lugoj

Echipa de volei CSM Lugoj a reuşit să se impună în faţa formaţiei SCM Piteşti în meciul al doilea pe care lugojencele îl dispută în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Autoliv.

La fel ca în jocul precedent, meciul a fost dus în setul decisiv, însă de această dată jucătoarele de la CSM au reuşit să câştige cu 3-2. În primul set voleibalistele pregătite de Valerijan Luka nu au întâmpinat probleme şi s-au impus cu 25-19. A urmat o perioadă de joc mai puţin fastă, care a dat ocazia adversarelor să egaleze în setul doi (17-25) şi chiar să preia conducerea în următorul act (18-25).

Setul al patrulea a fost cel mai spectaculos, s-a jucat la impresia artistică, spre deliciul publicului prezent în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Acest act a marcat revenirea echipei lugojene, care s-a impus cu 25-23, în urma unor dispute foarte echilibrate. Strâns a fost şi setul decisiv, însă echipa din Lugoj a reuşit să şi-l adjudece (15-11) şi să obţină victoria cu 3-2.

Valerijan Luka, antrenorul echipei CSM Lugoj a apreciat că jucătoarele pe care le pregăteşte au avut un plus de concentrare faţă de precedenta partidă disputată la acest turneu, contra celor de la Craiova.

“Poate că primele două seturi din meciul jucat cu echipa din Craiova au fost mai bune decât acest meci, dar în jocul de astăzi ne-am concentrat până la capăt. S-a jucat frumos şi pentru public îmi pare bine că am câştigat. Dar noi încă suntem în stadiul de pregătire şi până găsim legăturile în joc va mai trece puţin timp. S-a văzut astăzi că nu am jucat foarte mult pe centru şi aici avem mai mult de lucrat. Dar Lorena Ciocian s-a prezentat la antrenament marţi şi nu am reuşit să închegăm echipa aşa cum ne-am fi dorit. Aş vrea să remarc evoluţia junioarei Natalia Preda, care a intrat pe teren în locul Lorenei Ciocian şi şi-a făcut foarte bine datoria”, a declarat antrenorul formaţiei lugojene.

Tehnicianul CSM-ului a adăugat că în ciuda bugetului mai mare de care adversara din acest meci îl are, cele două echipe sunt cam la egalitate din punct de vedere al valorii jucătoarelor pe care le au la dispoziţie şi că între CSM Lugoj şi SCM Piteşti se va da lupta pentru locurile 7-8 în campionat.

Duminică, 11 septembrie se vor disputa ultimele două meciuri ale turneului. De la ora 10.30 SCMU Craiova va întâlni SCM Piteşti, urmând ca de la ora 13 CSM Lugoj să joace contra celor de la Fatum Nyiregyhaza din Ungaria.

CSM Lugoj a început în următorul sextet: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: