Sport

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Autoliv

Echipa de volei CSM Lugoj a reuşit să se impună în faţa formaţiei SCM Piteşti în meciul al doilea pe care lugojencele îl dispută în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Autoliv.

La fel ca în jocul precedent, meciul a fost dus în setul decisiv, însă de această dată jucătoarele de la CSM au reuşit să câştige cu 3-2. În primul set voleibalistele pregătite de Valerijan Luka nu au întâmpinat probleme şi s-au impus cu 25-19. A urmat o perioadă de joc mai puţin fastă, care a dat ocazia adversarelor să egaleze în setul doi (17-25) şi chiar să preia conducerea în următorul act (18-25).

Setul al patrulea a fost cel mai spectaculos, s-a jucat la impresia artistică, spre deliciul publicului prezent în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Acest act a marcat revenirea echipei lugojene, care s-a impus cu 25-23, în urma unor dispute foarte echilibrate. Strâns a fost şi setul decisiv, însă echipa din Lugoj a reuşit să şi-l adjudece (15-11) şi să obţină victoria cu 3-2.

Valerijan Luka, antrenorul echipei CSM Lugoj a apreciat că jucătoarele pe care le pregăteşte au avut un plus de concentrare faţă de precedenta partidă disputată la acest turneu, contra celor de la Craiova.

“Poate că primele două seturi din meciul jucat cu echipa din Craiova au fost mai bune decât acest meci, dar în jocul de astăzi ne-am concentrat până la capăt. S-a jucat frumos şi pentru public îmi pare bine că am câştigat. Dar noi încă suntem în stadiul de pregătire şi până găsim legăturile în joc va mai trece puţin timp. S-a văzut astăzi că nu am jucat foarte mult pe centru şi aici avem mai mult de lucrat. Dar Lorena Ciocian s-a prezentat la antrenament marţi şi nu am reuşit să închegăm echipa aşa cum ne-am fi dorit. Aş vrea să remarc evoluţia junioarei Natalia Preda, care a intrat pe teren în locul Lorenei Ciocian şi şi-a făcut foarte bine datoria”, a declarat antrenorul formaţiei lugojene.

Tehnicianul CSM-ului a adăugat că în ciuda bugetului mai mare de care adversara din acest meci îl are, cele două echipe sunt cam la egalitate din punct de vedere al valorii jucătoarelor pe care le au la dispoziţie şi că între CSM Lugoj şi SCM Piteşti se va da lupta pentru locurile 7-8 în campionat.

Duminică, 11 septembrie se vor disputa ultimele două meciuri ale turneului. De la ora 10.30 SCMU Craiova va întâlni SCM Piteşti, urmând ca de la ora 13 CSM Lugoj să joace contra celor de la Fatum Nyiregyhaza din Ungaria.

CSM Lugoj a început în următorul sextet: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: