Autoliv Lugoj

Sport

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Business Strategist

Echipa de volei CSM Lugoj a reuşit să se impună în faţa formaţiei SCM Piteşti în meciul al doilea pe care lugojencele îl dispută în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Autoliv.

La fel ca în jocul precedent, meciul a fost dus în setul decisiv, însă de această dată jucătoarele de la CSM au reuşit să câştige cu 3-2. În primul set voleibalistele pregătite de Valerijan Luka nu au întâmpinat probleme şi s-au impus cu 25-19. A urmat o perioadă de joc mai puţin fastă, care a dat ocazia adversarelor să egaleze în setul doi (17-25) şi chiar să preia conducerea în următorul act (18-25).

Setul al patrulea a fost cel mai spectaculos, s-a jucat la impresia artistică, spre deliciul publicului prezent în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Acest act a marcat revenirea echipei lugojene, care s-a impus cu 25-23, în urma unor dispute foarte echilibrate. Strâns a fost şi setul decisiv, însă echipa din Lugoj a reuşit să şi-l adjudece (15-11) şi să obţină victoria cu 3-2.

Valerijan Luka, antrenorul echipei CSM Lugoj a apreciat că jucătoarele pe care le pregăteşte au avut un plus de concentrare faţă de precedenta partidă disputată la acest turneu, contra celor de la Craiova.

“Poate că primele două seturi din meciul jucat cu echipa din Craiova au fost mai bune decât acest meci, dar în jocul de astăzi ne-am concentrat până la capăt. S-a jucat frumos şi pentru public îmi pare bine că am câştigat. Dar noi încă suntem în stadiul de pregătire şi până găsim legăturile în joc va mai trece puţin timp. S-a văzut astăzi că nu am jucat foarte mult pe centru şi aici avem mai mult de lucrat. Dar Lorena Ciocian s-a prezentat la antrenament marţi şi nu am reuşit să închegăm echipa aşa cum ne-am fi dorit. Aş vrea să remarc evoluţia junioarei Natalia Preda, care a intrat pe teren în locul Lorenei Ciocian şi şi-a făcut foarte bine datoria”, a declarat antrenorul formaţiei lugojene.

Tehnicianul CSM-ului a adăugat că în ciuda bugetului mai mare de care adversara din acest meci îl are, cele două echipe sunt cam la egalitate din punct de vedere al valorii jucătoarelor pe care le au la dispoziţie şi că între CSM Lugoj şi SCM Piteşti se va da lupta pentru locurile 7-8 în campionat.

Duminică, 11 septembrie se vor disputa ultimele două meciuri ale turneului. De la ora 10.30 SCMU Craiova va întâlni SCM Piteşti, urmând ca de la ora 13 CSM Lugoj să joace contra celor de la Fatum Nyiregyhaza din Ungaria.

CSM Lugoj a început în următorul sextet: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: