Autoliv Lugoj

Sport

Echipa lugojeană de volei s-a reunit pentru viitorul campionat cu o serie de schimbări în lot

Echipa lugojeană de volei s-a reunit pentru viitorul campionat cu o serie de schimbări în lot

Echipa de volei CSM Lugoj s-a reunit luni, 8 august pentru primul antrenament în vederea viitorului sezon competiţional în Divizia A1. Chiar dacă nu au fost toate jucătoarele prezente, din diferite motive, gruparea lugojeană de volei va începe noul sezon cu o serie de modificări în componenţa lotului, cauzate de faptul că multe dintre jucătoare s-au retras ori s-au transferat.

Jucătoarele care au ales calea altor echipe sunt: Irina Andreica (Unic Piatra Neamț), Krista DeGeest, (Știința Bacău), Jasmina Petromăneanț (CSU Poli Timișoara), Ivana Radonjic (Italia, Liga a II-a), Ivana Milanovic (Serbia), Luminița Trombițaș și Laura Lungu, retrase temporar din activitate.

De curând şi Alexandra Molnar de la Baia Mare a anunţat că nu mai vine, Mădălina Şonda renunţă la sportul de performanţă, iar Alexandra Panţâru nu ştie sigur dacă va mai continua.

“În condiţiile în care au renunţat aceste trei fete, ne mai trebuie o sportivă să completăm lotul, pe postul de centru, unde am rămas puţin descoperiţi prin plecarea Mădălinei Şonda. Nu avem decât doi centri, iar în mod normal echipele au câte patru centrii. În rest, am încercat să ne adaptăm la condiţiile şi la bugetul pe care le avem. Sperăm că se vor rezolva problemele financiare, deoarece adverasarii noştri lucrează din greu în campania de transferuri şi se întăresc. Aici mă refer la echipele din Piteşti, Craiova, Iaşi şi Piatra Neamţ. Fără îndoială va fi cel mai greu campionat din ultimii ani”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a CSM Lugoj.

CSM Lugoj va avea în lot pentru campionatul viitor următoarele jucătoare: Ionela Canea, centru; Gabriela Bălae, extremă, Ramona Rus, extremă sau universal, Adriana Rotaru, libero; Bianca Albăstroiu, coordonator; junioarele de la CSȘ Lugoj- Georgiana Popa, extremă sau libero, Rossana Nistor, coordonator, Noemi Csilag, universal, Arina Ivașcu, extremă, Cristina Nan, centru.

Din România au fost transferate sau împrumutate: Lorena Ciocian, coordonator (împrumut Știința Bacău) și Natalia Preda, coordonator (ACS Agroland Timișoara).

Transferurile internaționale sunt: Olga Krasteva, Bulgaria, universal sau extremă, Alexandra Warren, SUA, universal, Sophie Godfrey, Australia, centru.

Americanca Alexandra Warren a anunţat că ajunge marţi, 9 august, iar celelalte două sportive străine, Olga Krasteva şi Sophie Godfrey vor ajunge în cursul acestei săptămâni. Ridicătoarea Lorena Ciocian va veni şi ea în curând, deoarece mai are probleme de rezolvat la Bacău.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Două dintre voleibalistele străine au ajuns deja la Lugoj. Vezi unde va pleca echipa CSM Lugoj în cantonament | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: