Echipele calificate, până în acest moment, în șaisprezecimile Europa League

0

 În urma etapei cu numărul cinci din grupele Europa League, Espanyol, Gent, Wolfsburg, APOEL, LASK Linz și Sporting Lisabona și-au asigurat calificarea în faza următoare a competiției. Manchester United, Wolverhampton, Braga, Sevilla, FC Basel și Celtic erau calificate din etapa precedentă.

În grupa A, s-au încheiat emoțiile calificărilor, Sevilla și APOEL vor merge în șaisprezecimile competiției

În grupa B, Malmo(8 puncte) și Dinamo Kiev (6 puncte) se vor confrunta pentru locul doi. FC Copenhaga, formație deja calificată, se va întâlni cu Malmo la 12 decembrie, ora 19:55. De cealaltă parte, Dinamo Kiev o va înfrunta pe FC Lugano.

În grupa C, Basel este deja calificată, cu 10 puncte, în timp ce Getafe și Krasnodar se vor întâlni în ultima etapă din grupe, meci care va decide cine rămâne acasă și cine merge mai departe.

În grupa D, Sporting Lisabona și LASK Linz și-au asigurat calificarea în șaisprezecimi.

În grupa E, Celtic Glasgow era calificată încă din etapa precedentă. CFR Cluj mai are o șansă să treacă de grupe, dacă va obține cel puțin un egal în întâlnirea cu scoțienii de la 12 decembrie. Campioana României a pierdut în runda a cincea, scor 0-1, în fața formației Lazio. Dacă va pierde cu Celtic, iar Lazio se va impune cu Rennes, italienii vor ajunge în șaisprezecimi.

În grupa F, Arsenal este calificată, iar Frankfurt (9 puncte) și Standard Liege (7 puncte) vor afla etapa viitoare care echipă va merge mai departe. Frankfurt o așteaptă acasă pe Guimaraes, iar Standard Liege o întâlnește pe Arsenal.

În grupa G, nicio echipă nu a obținut încă calificarea. Rangers ocupă primul loc cu 8 puncte, urmată de FC Porto și Young Boys cu câte 7 puncte, în timp ce pe ultimul loc este Feyenoord cu 5 puncte. În ultima rundă, FC Porto întâlnește Feyenoord, iar Rangers o așteaptă acasă pe gruparea Young Boys.

În grupa H, Espanyol este pe primul loc și deja calificată cu 11 puncte, în timp ce Ludogorets (7 puncte) și Frencvaros (6 puncte) se vor întâlni în ultima etapă pentru a stabili ce echipă se va califica.

În grupa I, sunt deja calificate ambele echipe: Gent și Wolfsburg.

În grupa J, calificarea se va jua până în ultima etapă. AS Roma (8 puncte) întâlnește Wolfsberger AC (4 puncte), iar Borussia Mochengladbach (8 puncte) va juca acasă cu Istanbul BB (7 puncte).

În grupa H, Braga și Wolverhampton și-au asigurat deja calificarea.

În grupa L, Manchester United și AZ Alkmaar sunt și ele calificate.

Sursa: News24.ro.

Citește și