Autoliv Lugoj

Sport

Echipele de lupte din Lugoj pregătesc transferuri importante

Echipele de lupte din Lugoj pregătesc transferuri importante

Business Strategist

Echipele de lupte libere şi lupte greco-romane ale Clubului Sportiv Municipal Lugoj pregătesc o campanie puternică de transferuri cu care vor să atace noi titluri naţionale anul viitor.

Gruparea de libere se gândeşte deja la al zecelea titlu de campioană şi pentru a îndeplini acest obiectiv, oficialii clubului vor să aducă luptători valoroşi. În vederea CSM-ului se află Ştefan Gheorghiţă, în cadrul categoriei 86 kg şi şi Marin Filip care luptă la 61 kg.

“Vrem să-l transferăm pe Ştefan Gheorghiţă, deoarece el este legitimat la clubul Rapid Bucureşti şi în acest moment luptă pentru CSM Lugoj sub formă de împrumut. Ne-am propus să-l luăm de tot acasă, în condiţiile în care îl convinge şi logodnica lui, Corina Căprioriu să vină la Lugoj. Noi purtăm discuţiile preliminare, după care vedem ce pretenţii au aceşti sportivi pe care vrem să-i aducem. De asemenea credem că Marin Filip de la Timişoara, care a mai evoluat în trecut pentru CSM Lugoj ne-ar putea ajuta”, a declarat Gheorghe Bologa, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Unul dintre obiectivele echipei de lupte pentru sezonul viitor este întinerirea lotului, iar în acest sens antrenorul Emil Vanea şi-a propus să transfere, pe lângă sportivii consacraţi, şi luptători tineri, care să se formeze în cadrul clubului.

“Vom încerca să completăm lotul cu tineri, asta după Cupa României la juniori,  care va avea loc în luna noiembrie la Bucureşti şi în urma Campionatului Naţional U 23, care se va desfăşura la Reşiţa. În urma acestor finale ne vom orienta ce transferuri vom face”, a precizat Emil Vanea, antrenorul echipei de lupte libere a clubului lugojean.

Şi la lupte greco-romane se preconizează mutări importante, însă concretizarea lor, la începutul anului viitor, când va fi perioada de transferuri, va depinde de bugetul clubului.

Gheorghe Bologa a mai mărturisit că face toate demersurile pentru a organiza şi Campionatul Naţional Individual de lupte la Lugoj. Turneul final al acestei competiţii urmează să se desfăşoare la începutul anului 2017.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: