Autoliv Lugoj

Actualitate

Eleve minore din Lugoj, surprinse când ar fi împărţit pliante la Făget alături de o viitoare consilieră PSD

Eleve minore din Lugoj, surprinse când ar fi împărţit pliante la Făget alături de o viitoare consilieră PSD

Business Strategist

În loc să meargă la şcoală, mai multe eleve minore ar fi fost văzute, vineri dimineaţa, împărţind pliante cu candidaţii PSD în piaţa din Făget. Martorul ocular, care le-a recunoscut pe tinere, spune că două dintre acestea sunt de la Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” din Lugoj. Potrivit acestuia, tinerele ar fi coborât din maşina unui candidat la funcţia de consilier local din partea PSD Lugoj, Doris Daiana Bondoc, care s-a şi fotografiat cu elevele şi a postat imaginile pe Facebook.

„Le-am văzut în timp ce împărţeau ceva pliante, nu ştiu sigur dacă nu aveau şi afişe. Două dintre fete sunt sigur de la Branişte, eu credeam că trebuie să fie la şcoală la acea oră, de-aia mi s-a părut şi ciudat să le văd făcând campanie”, a declarat Andrei Neamţu, martor.

Reprezentanţii liceului lugojean spun că elevele nu şi-au cerut voie să lipsească de la ore.

„La noi nu au venit să ceară voie, bineînţeles că nici nu se poate da motivare pentru asemenea lucruri. Pur şi simplu nu au venit la şcoală şi vor fi puse absente, ce fac în timpul cât nu sunt la şcoală, noi nu putem controla”, a explicat Daniel Ianculescu, director adjunct la Colegiul Tehnic „Valeriu Barnişte”.

Reprezentanţii Biroului Elecotral de Circumscripţie Nr. 2 Lugoj spun că legea este în multe cazuri ambiguă, lăsând loc de interpretări, mai ales în asemenea cazuri.

„Dacă acei tineri împărţeau pliante sau orice materiale electorale, normal era să fie un contract, dar fiind minori, şi acesta trebuia făcut cu acord de la părinţi. Vârsta minimă pentru a fi într-un partid politic este de 18 ani, deci din nou teoretic nu aveau voie să împartă pliante. Legea este scrisă în multe dintre aceste cazuri pentru a fi lăsat loc de interpretări, legiuitorul nu a specificat de exemplu ce sancţiuni se pot aplica şi cum să se aplice în multe cazuri, chiar dacă poate fapta este ilegală”, au precizat reprezentanţii biroului lugojean.

Purtătorul de cuvânt al PSD Lugoj neagă că ar fi împărţit pliante în piaţa din Făget.

„Nu este adevărat, am fost la Făget să luăm ceva şi m-am întâlnit cu fetele, atât. Dacă aveam o campanie, anunţam şi presa şi tot, cum facem de obicei”, a declarat Doris Daiana Bondoc.

Preşedintele PSD Lugoj nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.13245488_529500730587520_969487709794959548_n (1)

Vezi comentarii (20)

20 Comments

 1. Andrei

  27 mai 2016 at 14:45

  Andrei Neamtu de la PNL. E normal sa atace. Sa nu uite ce scandal a facut in sala de examen la Bac pentru ca nu ii trimitea mamica subiectele rezolvate atunci cand dansa era directoare la Brediceanu.

 2. Joia

  27 mai 2016 at 15:20

  Tânăra asta si prin lugoj se milogea Sa cine membri in psd Si la spunea ca nu contează ca nu au 18 ani, chit ca legea interzice asta

 3. Respect neamțu andrei

  27 mai 2016 at 15:49

  Respect neamțu andrei!! Un bun profesor si un om minunat!!! Andrei care ai scris comentul, nu il cunosti cu adevarat si sunt sigur ca esti un membru minor de la psd !!!

  • Andrei

   27 mai 2016 at 19:55

   Il cunosc destul de bine. Si nu nu sunt membru nici psd nici pnl mi se rupe de politica. Ma enerveaza ipocritii

  • Andrei

   27 mai 2016 at 20:00

   Aa da si faptul ca agata minore pe facebook domnul Andrei Neamtu.

 4. Sepi

  27 mai 2016 at 18:12

  Domnule Andrei Neamtu
  Te rog fa o declaratie publica De ce ai fost amendat de politia rutieră? Cu ce sumă? Dacă ai avut un comportament cuvicios cu lucratorii de politie? Dacă ai sunat disperat la mama ta? Doresc să fii sincer şi reţine înainte de arunca cu noroi în alţii fă-ţi o mică analiză a comportamentului personal. Să fii sănătos şi demn purtător de numele familiei tale, de activitatea bunicului tău, a mamei tale. Eşti prea tânăr sş intri în mocirla liberală.

 5. Borosteanu Cristian Stefan

  27 mai 2016 at 18:49

  Eu credeam că încă mai cosește iarba 😊.

 6. Roko

  27 mai 2016 at 20:38

  Fata asta, Bondoc, e praf! Asta sa ne reprezinte in Consiliul local? Mai e PSD un partid serios? Nu, cu siguranta!

  • Andrei Neamţu

   27 mai 2016 at 21:11

   Vă rog frumos adresaţi-vă IPJ Timiş pentru aflarea acestor informaţii.
   Cu multă sinceritate vă recomand acest lucru.
   În rest vă mulţumesc pentru sfatul acordat dar eu spre deosebire de dumneavoastră îmi afişez numele real.

   • Sepi

    28 mai 2016 at 9:12

    Daca ai avut bunul simt sa intervii corect era sa raspunzi cu adevarat la inrebari. Motiv pentru care va mai adresez câteva. Vi s-a suspendat permisdul de conducere? Din ce motiv? Ce persoana si ce raspundere publica aveti de ne indrumati catre o institutie publica? Sunteti tanar aveti in fata o viata de a afce politica. Cred ca ati pornit pre un drum gresit. Va spune o persoana cu respect fata de oameni si de familia dumneavoastra. Ar trebui sa va cereti scuze pentru turnatorii si moocirla in care inotati. Apropo! Ce spune stimata doamna(mama) Noemi Neamtu care doreste din nou un post de director la Brediceanu Lugoj, sau asta este motivul pentru care te prostituiezi? Doamne ajuta, ma rog pentru intelepciunea ta!

    • Andrei Neamţu

     28 mai 2016 at 11:09

     Din bun simţ vă voi răspunde.
     Permisul nu a fost suspendat niciodată şi îmi asum ceea ce postez aici.Cine v-a „informat” cred că a vrut să râdă de dumneavoastră știind că înghiți orice informatie fără să o verificaţi.
     Referitor la postul de director..
     Dacă ne aducem bine aminte a fost singurul director cu concurs care a rezistat regimului PSD si tuturor presiunilor care s-au facut asupra ei pentru a renunta.
     Dacă chiar îsi dorea cu ardoare un post de director îl putea obţine când s-a format USL. Dar nu a dorit.
     Totuşi data viitoare este mai bine să ne gândim de două ori înainte să postăm pentru a nu scrie tâmpenii de genul celor postate de dumneavoastră.

     • Richard

      28 mai 2016 at 14:24

      Andrei.
      Eşti major. Ai curajul răspunderii dacă tot ai intrat în căcatul ăsta de discuţie. Spune câte milioane ai primit amendă(obraznic, trusă, triunghi, reguli de circulaţie), 10-15 milioane vechi? Ce a spus mama Noemi când ai sunat-o disperat? Oricum se ştie, dar dă dovadă de bărbăţie. Ai greşit, te-ai crezut zeu şi ai muşcat-o. Asta e. Mergem mai departe.

 7. Ionut Anghel

  28 mai 2016 at 0:05

  Nu stiu daca sunteti informati dar in organizatile de tineret ai dreptul de inscriere de la 14 ani. Si nu vad ce mare rau au facut acesti tineri. Cred ca e mult mai ok decat sa fumeze iarba in toaletele scolilor sau alte chesti mai pentru adulti. Dar presa „independenta” crede ca astea sunt stiri de senzatie.

 8. Dolores

  28 mai 2016 at 0:21

  Ca de obicei, ne interesează mesagerul, nu fapta prezentată în articol! Oameni buni, că e Andrei Neamțu, că e bulibașa sau vreun boschetar, nu contează. Aici e prezentată O SITUAȚIE! E atât de greu să renunțăm la a deturna discuția către persoane, în detrimentul aspectului despre care e vorba???

  • Sepi

   28 mai 2016 at 9:42

   Doamna Dolores
   Sa nu uităm ca dumneavoastră, doamna Noemi sunteţi printre cei(cele) care educaţi, formaţi,pregatiţi pentru societate tânara generaţie. Cât de mult a scăzut nivelul educaţional şi acum doriţi să salvaţi societatea prin politică este problema dumneavostra.Cu 232 de voturi nu puteţi face nimic, decât sa vă faceţi de … M10. Macavei(definitie)=sărbătoare la 1 august, ziua crucii de vară.Aţi pus crucea mai devreme, 5 iunie 2016. Mă,căvrei şi nu poţi mai bine te laşi să nu te faci de… cu lapte. Apropo, te-ai băgat ca musca-n lapte. Succes!

  • Richard

   28 mai 2016 at 9:52

   Astenie de primăvară Dolores.
   De când te frământă sau te scarpină politica văd că nu mai poţi dormii noaptea. Chiar la primele minute ale dimineţii te mănâncă „monicuţa” de bulibaşă, de boschetari sau de Andrei. Rezolvă în alt mod „O SITUAȚIE” care duce lipsă de cutremur sau vibraţie publică.

 9. Dolores

  28 mai 2016 at 10:35

  Q.E.D.!!!

  • Richard

   28 mai 2016 at 14:19

   Dolores
   …”quod erat demonstrandum”.Păi nu este adevărat că ceea ce faceţi (educaţie,învăţământ) vă dă o notă în comportament. Praf şi pulbere. Ce vreţi să demonstraţi? Monica şi M10 reprezintă RO în EU? Pentru Dumnezeu te faci de ruşine faţă de lugojeni. După alegeri o să tragi concluzia cât respect, cu adevărat, vei mai avea.

 10. Ionut Anghel

  28 mai 2016 at 11:54

  De ce nu se aproba toate comentarile. Asta numiti voi presa libera?

 11. Andrei Neamţu

  28 mai 2016 at 19:22

  Richard e clar cine a intrat ultimul in discutie pe aici.
  Referitor la amendă dacă încă calculezi în bani vechi mai mult ca sigur ai trait mai mult pe vremea partidului demult apus.
  Iar amendă pentru obrăznicie doar tu cred că ai putea să iei.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017

Doctorița Rămneanțu de la Casa de Pensii Lugoj, condamnată cu executare. Suma uriașă confiscată de la medic

Daniel Dancea14 martie 2017
%d blogeri au apreciat: