Autoliv Lugoj

Educație

Elevii lugojeni s-au remarcat la Concursul Național de Soft „Grigore Moisil”

Elevii lugojeni s-au remarcat la Concursul Național de Soft „Grigore Moisil”

Business Strategist

În perioada 18-22 mai, s-a desfășurat Concursul Naţional de Soft „Grigore Moisil”, organizat de Clubul Copiilor Lugoj. Deschiderea festivă a avut loc joi, 19 mai, la Universitatea Europeană Drăgan, instituţie parteneră în organizarea acestui concurs.

„Elevii participanţi la secţiunea de programare s-au deplasat la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” şi la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu”, instituţii partenere în organizarea concursului. Secţiunea de comunicări ştiinţifice şi cea de office s-a desfăşurat la Universitatea Europeană Drăgan. În cadrul acestor secţiuni elevii şi-au exprimat creativitatea prin realizarea de lucrări care au fost foarte bine apreciate de comisia de jurizare. Această ediţie a concursului a fost  sprijinită printr-o sponsorizare din partea firmei Syncro Soft din Craiova căreia îi mulţumim”, a declarat Cristian Vida, profesor de informatică la Clubul Copiilor Lugoj, coordonator al concursului.

Din Lugoj s-au remarcat elevii: Andreea Georgescu şi Bogdan Popîrlan de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”, clasa a VI-a, care au obţinut fiecare câte un premiul III la secţiunea office. Alexandru Chevereşan, clasa a V-a, Iasmina Velescu, clasa a V-a, şi Radu Rădinoiu, clasa a VI-a, de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” şi Clubul Copiilor au obţinut fiecare câte un premiu II tot la secţiunea office. Medeea Vuia, clasa a VI-a, de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” şi Clubul Copiilor a obţinut premiul I la secţiunea office.

La comunicări ştiinţifice secţiunea soft utilitar şi jocuri au obţinut premiul II elevii de clasa a XII-a  Raluca Schera, Caius Debucean de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” şi Alexandru Paul Talpeş de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”. Aceştia au reprezentat cu succes în concurs şi Clubul Copiilor. Un premiu I, la aceeaşi secţiune, a fost obţinut de Robert Olariu, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu”. Tot cu premiul I a fost recompensată lucrarea elevilor de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu”, Viorel Baicu, clasa a XII-a, Alexandru Roşu, clasa a XII-a, şi Vlad Tudor, clasa a X-a.

Premiul I la pagini web, cu o lucrare apreciată în mod deosebit de juriu, a fost obţinut de Florin Cozloschi, clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget.

Acest concurs a fost finanţat de  Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi de  Consiliul Judeţean Timiş. Au participat peste 200 elevi din Timişoara, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu, Satu-Mare, Craiova, Făget, Drăgăşani, Orăştie, Cluj, Sighişoara şi Lugoj.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Educație

Patru eleve de la Brediceanu reprezintă Timişul la faza naţională a olimpiadelor de Limba engleză şi germană

Gabriel Iosa28 martie 2017

Colegiul “Brediceanu” are încă un elev care va reprezenta Timişul la olimpiada naţională. Sergiu Novac, cel mai bun la matematică!

Daniel Groza21 martie 2017

Elevă de la Colegiul “Brediceanu” din Lugoj, bolnavă de TBC! Conducerea şcolii a trimis restul clasei la analize

Gabriel Iosa20 martie 2017

O elevă din Lugoj e cea mai bună din judeţ la Logică. Va reprezenta Timişul la olimpiada naţională

Cetateanul14 martie 2017

Nu s-a putut abţine! Elev din Făget, prins cu telefonul la simularea de luni

Gabriel Iosa13 martie 2017

Elevii din Lugoj se pregătesc de simulări! Vezi aici calendarul probelor la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Gabriel Iosa10 martie 2017

Doi elevi de la “Brediceanu” reprezintă Timişul la Olimpiada naţională de chimie. Ce premii au mai obţinut elevii colegiului

Daniel Groza7 martie 2017

[FOTO] Revoltă a părinţilor la o şcoală din Lugoj! Plângerea a ajuns pe masa primarului şi poliţiei

Gabriel Iosa3 martie 2017

Donaţie de monitoare la şcolile din Lugoj, din partea Clubului Rotary

Gabriel Iosa2 martie 2017

VIDEO – Anchetă la centrul de plasament din Lugoj după acuzaţii grave lansate de copii: „Ne bat şi ne iau din bunuri“

Daniel Groza21 februarie 2017

[FOTO] Elevii de la Brediceanu participă la campania „Zilele Bandanei” care susţine lupta împotriva cancerului la copii

Gabriel Iosa14 februarie 2017

Modificări de regulament şcolar după bătaia de al Liceul „Aurel Vlaicu” de la Lugoj

Daniel Dancea2 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: