Autoliv Lugoj

Sport

Etapă din Liga de Vest la tir cu arcul, în weekend la Lugoj

Etapă din Liga de Vest la tir cu arcul, în weekend la Lugoj

Business Strategist

Lugojul va găzdui sâmbătă, 10 septembrie, etapa a V-a din Liga de Vest la tir cu arcul. Locul de desfăşurare a competiţiei este Cantonul Silvic de la kilometrul 9 unde sunt aşteptaţi aproximativ 50 de participanţi din Timişoara, Arad, Hunedoara, Reşiţa şi Lugoj.

Înscrierea concurenţilor se va face între orele 9 şi 10. Va urma discursul de bun venit, iar deplasarea pe traseu va avea loc până la ora 10.30, când se va trage prima săgeată.

În ceea ce priveşte modul de desfăşurare a competiţiei Cosmin Gruiescu, preşedintele clubului organizator, Archery Lugoj, a declarat:

“Sunt puse în joc 600 de puncte. Se trage pe 36 de ţinte, trei module de 12 pe specific, ţinte concentrice- 12, foi cu fotografii de animale- 12 şi machete de animale în mărime naturală tot 12. Se trage o singură rundă cu două săgeţi. Punctajele maxime pe cele două ţinte cu tematică animală sunt 10 puncte, iar cele cu cercuri concentrice, câte cinci puncte”.

Archery Lugoj va avea opt reprezentanţi la întrecerea de sâmbătă, la diferite categorii de arc, existând şanse mari ca fiecare să ocupe un loc pe podium, ţinând cont de clasările la precedentele competiţii.

“Suntem reprezentaţi la aproape toate categoriile de arc, iar conform rezultatelor de până acum sunt locuri unde podiumul este complet de la Lugoj. În principiu suntem lideri în categoriile pe care le reprezentăm”, a precizat Cosmin Gruiescu.

În cadrul anului competiţional, fiecare club participant organizează două concursuri, unul afară şi altul în sală. La Lugoj se va desfăşura sâmbătă cel în aer liber, urmând ca în luna ianuarie a anului viitor să aibă loc competiţia în sală.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: