Eurostar învinuiește pe Covid-19 pentru păstrarea wi-fi-ului doar pentru locurile premium

0

Eurostar a acuzat pandemia de coronavirus pentru decizia sa de a elimina wi-fi gratuit din căruțele clasice standard, dar a păstrat-o pe scaunele premium.

Acesta răspundea unui tweet al clienților care a întrebat despre schimbare. Un purtător de cuvânt a spus către BBC că mișcarea a fost temporară și wi-fiul a fost restaurat acum în toate trenurile. El nu a explicat modul în care Covid-19 a afectat furnizarea de wi-fi de la o rețea de cale ferată la scaune standard.

Mark Jackson, fondatorul site-ului furnizorului de servicii de internet ISPreview, a declarat că decizia de a-l restrânge la scaunele premium ca urmare a pandemiei făcute „cam la fel de sens ca să dansezi goale pe lavă”.

Wi-fi este furnizat de o rețea laterală de celule de bandă largă mobilă și nu era clar modul în care măsurile suplimentare de siguranță introduse ca urmare a coronavirusului ar afecta livrarea sa pe scaune standard, a adăugat el.

Eurostar a declarat într-o declarație:

„În urma unei căderi fără precedent a cererii în întreaga industrie de turism, am făcut unele modificări temporare pentru a simplifica activitatea noastră. Aceasta a inclus conectivitatea wi-fi oferită la bord. Suntem încântați să spunem că wi-fi este disponibil acum la bord și este gratuit în toate clasele de servicii.”

Sursa: Financiarul.ro.

Citește și