Sport

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Autoliv

Încercarea de lovitură de stat din Turcia a întrerupt şirul turneelor internaționale de volei pe plajă la care a participat voleibalista de la CSM Lugoj, Adriana Rotaru. Sportiva a obţinut medalia de argint săptămâna trecută  la Istambul Cup, în echipă cu Zeynep Koc din Bucureşti. Acelaşi cuplu ar fi avut şanse considerabile de a ocupa un loc pe podium şi la TVF Pro Beach Tour, un circuit de turnee desfăşurat în mai multe oraşe din Turcia, pe tot parcursul verii.

Competiţia care a avut loc în oraşul Hopa era în plină desfăşurare, când evenimentele petrecute în Turcia au dus la anularea ei.

“Am câştigat un meci şi am pierdut două joi şi vineri (nr. 14 şi 15 iulie). Am mai fi avut de jucat sâmbătă şi duminică semifinalele şi finalele, dar s-a anulat competiţia din cauza atentatelor. Eu eram departe de Istambul şi Ancara, însă am preferat să nu riscăm şi am venit în ţară. Au fost şase echipe participante, împărţite în două grupe de câte trei, am jucat fiecare cu fiecare, după care ar fi trebuit să aibă loc semifinalele şi finale în cazul în care competiţia şi-ar fi desfăşurat programul firesc”, a declarat Adriana Rotaru.

Sportiva mai ratează şi celelalte două competiţii de volei pe plajă la care ar fi trebuit să participe în acest weekend şi peste două săptămâni în Turcia.

“Există posibilitatea ca aceste turnee să se mai joace dacă nu mai sunt probleme în Turcia, dar odată ce s-a anulat acest turneu, am zis că sunt şanse ca nici celelalte să nu se mai desfăşoare şi am preferat să ne întoarcem şi să nu stăm degeaba. Am hotărât că mai bine pentru noi este să revenim în România decât să riscăm” a adăugat voleibalista.

Pentru Adriana Rotaru urmează Campionatul Naţional de la Sibiu la începutul lunii august, după care va reveni la Lugoj pentru reunirea echipei Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: