Sport

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Încercarea de lovitură de stat din Turcia a întrerupt şirul turneelor internaționale de volei pe plajă la care a participat voleibalista de la CSM Lugoj, Adriana Rotaru. Sportiva a obţinut medalia de argint săptămâna trecută  la Istambul Cup, în echipă cu Zeynep Koc din Bucureşti. Acelaşi cuplu ar fi avut şanse considerabile de a ocupa un loc pe podium şi la TVF Pro Beach Tour, un circuit de turnee desfăşurat în mai multe oraşe din Turcia, pe tot parcursul verii.

Competiţia care a avut loc în oraşul Hopa era în plină desfăşurare, când evenimentele petrecute în Turcia au dus la anularea ei.

“Am câştigat un meci şi am pierdut două joi şi vineri (nr. 14 şi 15 iulie). Am mai fi avut de jucat sâmbătă şi duminică semifinalele şi finalele, dar s-a anulat competiţia din cauza atentatelor. Eu eram departe de Istambul şi Ancara, însă am preferat să nu riscăm şi am venit în ţară. Au fost şase echipe participante, împărţite în două grupe de câte trei, am jucat fiecare cu fiecare, după care ar fi trebuit să aibă loc semifinalele şi finale în cazul în care competiţia şi-ar fi desfăşurat programul firesc”, a declarat Adriana Rotaru.

Sportiva mai ratează şi celelalte două competiţii de volei pe plajă la care ar fi trebuit să participe în acest weekend şi peste două săptămâni în Turcia.

“Există posibilitatea ca aceste turnee să se mai joace dacă nu mai sunt probleme în Turcia, dar odată ce s-a anulat acest turneu, am zis că sunt şanse ca nici celelalte să nu se mai desfăşoare şi am preferat să ne întoarcem şi să nu stăm degeaba. Am hotărât că mai bine pentru noi este să revenim în România decât să riscăm” a adăugat voleibalista.

Pentru Adriana Rotaru urmează Campionatul Naţional de la Sibiu la începutul lunii august, după care va reveni la Lugoj pentru reunirea echipei Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: