Autoliv Lugoj

Sport

EXCLUSIV – Directorul CSM Lugoj și-a dat demisia. Situația financiară a clubului este dezastruoasă

EXCLUSIV – Directorul CSM Lugoj și-a dat demisia. Situația financiară a clubului este dezastruoasă

Cetateanul Lugoj

Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj, și-a depus demisia, astăzi, 1 noiembrie. Clubul sportiv lugojean se află într-o situație financiară dezastruoasă, având restanțe de mai multe luni la plata indemnizațiilor către sportivi și la utilități. Chiar dacă Consiliul Local a aprobat în ultimele luni două tranșe de câte 100 de mii de lei, Gheorghe Bologa, îl acuză pe Francisc Boldea că a blocat banii, deoarece sumele nu au ajuns nici în prezent în contul clubului.

“O să vă dau toate amănuntele mâine, într-o conferință de presă. Mi-am dat demisia din cauza situației financiare a clubului și a felului în care comunic cu domnul primar, care e nepotrivit! E un gest de solidaritate cu antrenorii care nu și-au luat indemnizațiile de prin luna iunie, iulie. Poate dacă plec eu se vor debloca și banii”, a spus Bologa, pentru Cetățeanul.

Cu o zi înainte de demisie, Gheorghe Bologa a ținut să facă anumite clarificări față de cum s-au cheltuit banii la CSM și a publicat pe pagina sa de facebook mesajul de mai jos.

 “În anul 2015 au fost cheltuiți 1.820.314 lei, din care pentru competiții 1.629.573 lei. Anul acesta au fost cheltuiți până la 26 octombrie 1.428.260 lei, din care pentru competiții 1.239.234 lei. Diferența este de 392.054 lei, din care pentru competiții 390.339 lei. Față de anul trecut avem în plus o echipă de fotbal în liga III-a cu retur și tur și avem în plus angajați cu normă întreagă la volei, lupte și o muncitoare necalificată care spală echipamentul fotbaliștilor.

Cât privește demisia mea de la Clubul Sportiv Municipal Lugoj mi-o voi da în conditiile în care nu se asigura finanțarea clubului, cel puțin la nivelul anului 2015, în semn de solidaritate cu sportivii și antrenorii care nu și-au primit indemnizațiile și alimentațiile de efort, și nu la solicitarea pupincuriștilor”, a scris Bologa

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. erich mocanu

  1 noiembrie 2016 at 13:05

  Sper ca domnul Petrica Balint sa preia fraiele sportului. A demonstrat ca este un manager bun atat la lupte , cat si la fotbal. Bologa , du-te acasa !

  • Stefi

   1 noiembrie 2016 at 14:19

   Ai dreptate, dle Erich. Interlopul Balint este foarte bun la sport, mai ales la lupte, lucru demonstrat prin bataile pe care stie sa le aplice functionarilor publici. Cu privire la faptul ca este bun manager, iarasi aveti dreptate, daca ne gandim la faptul ca a scapat de puscarie de mai multe ori. Oricum, hotelul de 5 stele Popa Sapca are inca un loc liber.

 2. Pingback: Francisc Boldea: “O să desemnăm o persoană care să asigure interimatul la CSM Lugoj” | Cetateanul.ro

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  1 noiembrie 2016 at 15:41

  Se destrama marile prietenii. Si uite asa, Boldea Franicsc si-a dat arama pe fata.

 4. Erich Mocanu

  6 noiembrie 2016 at 23:29

  Stimati Lugojeni, doresc sa anunt ca postarea in numele meu, ca l-as sustine pe Petrica Balint este una falsa si nu este postata de mine. Eu Erich Mocanu nu am sustinut nici o data si nici nu voi sutine Interlopi, si nici intr-un caz pe Petrica Balint. Chiar as fi curios, si doresc ca administratorul acestui site, sa caute in sistem daca este posibil, adresa de email a persoanei ce s-a inregistrat cu numele meu.

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017

Test important pe teren propriu pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Alina Damian16 februarie 2017

Georgiana Popa de la CSŞ Lugoj, convocată la lotul naţional de cadete

Alina Damian13 februarie 2017

Aur naţional pentru o atletă din Lugoj. Miruna Pricop s-a impus la pentatlon

Alina Damian13 februarie 2017

Sport și act caritabil! Turneul “Împreună pentru Ioji” continuă să adune zeci de pasionați ai fotbalului

Alina Damian12 februarie 2017

ASU Poli a întrerupt seria victoriilor din meciurile de pregătire ale lugojenilor

Alina Damian11 februarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut o victorie de moral la Craiova

Alina Damian11 februarie 2017

Victorii pe linie în meciurile de pregătire pentru fotbaliştii de la CSM Lugoj

Alina Damian10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: