Actualitate

Fabrică de automobile, parc fotovoltaic sau Centura de Sud, printre promisiunile candidaţilor la funcţia de primar

Fabrică de automobile, parc fotovoltaic sau Centura de Sud, printre promisiunile candidaţilor la funcţia de primar

Autoliv

La fiecare patru ani, candidaţii din Lugoj îşi aduc aminte de electorat şi pleacă prin cartiere pentru a promite vrute şi nevrute. Chiar dacă înaintea fiecăror alegeri, aleşii au făcut promisiuni de care nu s-au putut ţine până la finalul mandatului, candidaţii de primar cu care Cetăţeanul a stat de vorbă nu s-au scuzat în momentul în care au fost întrebaţi cu ce idei vin pentru următorii patru ani, dacă vor fi aleşi în cea mai râvnită funcţie de conducere a oraşului. Ce promit candidaţii din acest an aflaţi din pagina 7 a ediţiei de astăyi Cetăţeanul.

Pe lista datornicilor publicată de ANAF figurează 220 de lugojeni. Un calcul realizat de „Cetățeanul” arată că cei 220 de lugojeni cumulează datorii de peste 15 miliarde de lei vechi. Cine este persoana din Lugoj cu cele mai mari datorii, aflaţi din materialul semnat Daniel Dancea în pagina 3 a ediţiei.

Liberalii vor fi evacuați din sediul de partid cu executorul judecătoresc. Procesul prin care administratorul vechiului sediu PNL, Meridian 22, l-a intentat liberalilor pentru a-i obliga să părăsească locația este finalizat. Aflaţi din ediţia de astăzi când va avea loc acţiunea de evacuare.

Un lugojean își caută băiatul care i-a fost răpit de pe stradă. Copilul de opt ani și mama lui, decăzută din drepturile părintești, au dispărut fără urmă. De 77 de ori a încercat tatăl disperat să-şi recupereze copilul. Acesta este nimeni altul decât Mihai Heimann, cunoscut realizator TV din domeniul auto, cu emisiuni la B1 TV și Național TV. Întreaga poveste, în pagina 9 a ediţiei, într-un material semnat Iasmina Olariu.

Alte titluri ale ediţiei sunt: Hella achiziţionează pentru spitalul din Lugoj, aparatură ultramodernă; Primăria Lugoj, somată de Elba să achite o datorie de peste un milion de lei; Apa trece, politicienii rămân!; Noua dreaptă sau vechea strâmbă? Cum s-a înfiinţat „Reuniunea pompierilor voluntari din Lugoj“.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: