Actualitate

Fashion Show și concert Allexis Nature la Festivalul Artelor Timișorene

Fashion Show și concert Allexis Nature la Festivalul Artelor Timișorene

Autoliv

Festivalul Artelor Timișorene a ajuns la cea de-a patra zi. Joi după-amiaza organizatorii continuă atelierele desfășurate în parcurile din Timișoara, dar au pregătit și noutăți.

Cei care doresc să participe la lecții de dans o pot face în Parcul Botanic, unde Clubul de dans sportiv Magnum Team va oferi lecţii de tango argentinian, iar şcoala de pop-rock şi arte Artsoma lecţii de muzică. Asociaţia Culturală Noua Acropolă Timişoara desfășoară un Atelier de dans popular– Învaţă să dansezi Ciuleandra! În paralel continuă activitațile desfășurate și zilele trecute: performance de lectură, ateliere de artă populară bănăţeană, ceramică şi olărit, pictură, construcţii spaţiale, etc.

La Bastionul Theresia se desfășoară Festivalul de dans în stradă, iar de la 18.00 la Galeria Mansarda are loc un workshop de dans, cu spectacole de tango realizate de şcoala Tango Vivo by Magnum Team, vizionare de filme despre tango şi istoria lui, curs gratuit de tango argentinian. De la ora 20.00, Clubul de dans sportiv Magnum Team invită trecătorii la o ,,milonga în stradă”.

La Grădina de vară Capitol, de la 21.30, Facultatea de Arte și Design din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara propune un Fashion Show cu creațiile studenților anului 1 și 2 specializarea Modă-Design Vestimentar. Clădirile orașului Timișoara, cusăturile populare românești, cochilia de melc sau geometria sunt doar câteva dintre sursele de inspirație devenite vestimentație şi propuse ca teme de creaţie de tinerii designeri și de coordonatorii lor.

Seara va continua cu Allexis Nature, un proiect muzical apărut în urma colaborării dintre Alexandra Giuca și Sași M Vușcan, colaborare care a condus în scurt timp la apariția unor piese interesante precum „Beautiful”, „Just Try” sau „In Love”. În același timp, cei doi au început să cânte ocazional și live în diferite formule cu colaboratori și muzicieni români, canadieni şi americani pentru a testa reacția publicului. Concertul Allexis Nature se va desfășura începând cu ora 22.30.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017
%d blogeri au apreciat: