Actualitate

Femeie răpită de pe o stradă din Lugoj! Victima, batjocorită și agresată sexual de soțul ei

Femeie răpită de pe o stradă din Lugoj! Victima, batjocorită și agresată sexual de soțul ei

Autoliv

O femeie de 32 de ani a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu soțul acesteia, totul petrecându-se la scurt timp după ce victima a fost răpită de pe o stradă din Lugoj la orele prânzului. Aflați în proces de divorț, cei doi lugojeni stau separați, bărbatul având în custodie fata cuplului, de doar 4 ani, până când instanța va da un verdict final. Din cauză că femeia a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, acesta s-a enervat și a urmărit-o, după care luat-o cu forța de pe stradă.

Îndreptându-se spre judecătoria din Lugoj, femeia a văzut la un moment dat că dintr-o mașină s-a dat jos bărbatul ei, care a obligat-o să urce cu el în mașină, în zona Unic din Lugoj. De acolo, susține victima, bărbatul a dus-o la Surduc, acolo unde a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

„În zona semafoarelor, lângă Universitatea din Lugoj, a ieşit soţul meu dintr-o maşină şi m-a băgat cu forţa. Şoferul l-a lăsat când a văzut că dă în mine şi i-a spus că el nu se bagă. M-a lovit şi mi-a zis că de ce am cerut de ce a cerut avocatul meu ordin de restricţie. Îmi reproşa că vreau să îi iau copilul. S-a pus el la volan şi m-a dus la Surduc, la fratele lui. Acolo a trebuit să întreţin raporturi sexuale cu el ca să scap cu viaţă pentru că întruna m-a ameninţat că mă omoară. Din cauză că a crezut că îi semnez o declaraţie prin care îi ridic ordinul de restricţie pentru mine şi fata mea, ne-am deplasat la Timişoara, la un notar. De la Lugoj la Surduc a condus el, deşi nu are permis şi are o condamnare cu suspendare pentru aceasta. De la Surduc la Timişoara, am condus eu pentru că ştiam că doar în Timişoara am o şansă să scap. La notar am intrat în baie şi m-am închis acolo. El a plecat pentru că l-au scos notarii afară. A plecat cu toate actele mele, cu geanta, cu telefon, cu chei, cu absolut tot. M-a mai luat de două ori de pe stradă şi m-a mai sechestrat. Am două dosare pentru chestia asta în curs. M-a ameninţat cu moartea pe mine şi pe copil de-a lungul timpului”, a povestit femeia pentru Pressalert.ro

După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a reușit să se refugieze într-un loc sigur și să își sune avocatul, care a sunat la rândul lui la 112. Polițiștii sosiți la fața locului au chemat și o ambulanță, pentru că femeia acuza dureri puternice de cap. Surse apropiate cazului spun că bărbatul a mai fost certat cu legea în trecut, făcând și închisoare pentru mai multe fapte pe care le-a comis. O anchetă este în desfășurare în acest caz.

foto: pressalert.ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Agresorul femeii răpite şi violate de la Lugoj, prins şi adus la poliţie pentru audieri – Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini şi Constanta în vacanţa de vară! Doua noi curse spre Bucureşti

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: