Fiica cea mică a lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, Tallulah, a provocat îngrijorare în urma unui selfie din spital

0

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, Tallulah, au avut fani îngrijorați pentru bunăstarea ei, după ce au postat miercuri o fotografie de la un spital. Vedeta din „Ghost” și cel mai mic copil al fostului soț i-au îngrijorat pe urmăritorii ei de pe Instagram când a împărtășit o imagine cu un medic. Ea a scris: „În cele mai bune mâini”, dar nu a oferit alte informații, lăsând fanii să o îndemne să le anunțe că este bine.

„Ce face ea?” a întrebat unul, în timp ce un al doilea a spus: „Ce ai făcut? Ești perfectă.”

Dar, Tallulah nu mergea sub cuțit în scopuri cosmetice sau pentru intervenții chirurgicale de urgență, ci, așa cum a confirmat ulterior, era vorba de o intervenție chirurgicală nazală: „sept deviat bby. Vrea să respire”.

Toată lumea a fost ușurată și i-au urat mult noroc pentru procedura medicală, mulți comentând că au trecut și ei prin același lucru.

Foto: hellomagazine.com

Tallulah a sărbătorit recent 27 de ani cu mama ei. Perechea s-a pozat în timp ce sărbătoreau împreună. În ciuda faptului că este ziua de naștere a lui Tallulah, Demi, în vârstă de 58 de ani, purta coroana în instantaneu, pe care designerul de modă a scris: „Bebelușul ei are 27 de ani!”

Anul trecut, Tallulah s-a deschis fanilor și a împărtășit cu curaj o postare emoțională despre lupta cu depresia și gândurile sinucigașe.

Ea a mulțumit, parțial, liniei sale de îmbrăcăminte, Wyllis, pentru că a ajutat-o, așa cum a scris: „Aceasta [colecția] este ceea ce îmi voi aminti mereu – mereu – ca fiind lucrul care, mai presus de toate, m-a salvat de la a-mi lua propria viață. Măreția care mă face să tremur în timp ce scriu aceste cuvinte. Sunt mândră de mine că sunt încă aici.”

Vedeta – care a fost, de asemenea, deschisă în legătură cu lupta cu alcoolul și tulburările alimentare în trecut – a colaborat de atunci cu Fundația Loveland, o organizație caritabilă care oferă sprijin terapiei femeilor negre. Sinceritatea ei cu privire la sănătatea ei i-a adus un puternic adept și este incredibil de mândră de lunga sa sobrietate.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și