Fiica lui Jennifer Lopez, Emme, arată cum și-a transformat părul după ce a devenit adolescentă

0

Jennifer Lopez a fost cuprinsă de emoție luni, când gemenii ei au împlinit 13 ani – dar mama doritoare s-a asigurat că au o zi de amintit. În timp ce restricțiile de blocare au însemnat că zilele de naștere sunt puțin diferite pentru toată lumea, JLo a găsit câteva modalități creative de a face ziua copiilor săi specială – inclusiv o transformare pentru adulți pentru fiica sa Emme. Adolescenta a fost înfățișată cu celebra ei mamă pe Instagram purtând un nou stil elegantă, după o tunsoare acasă.

„Breton de ziua de naștere”, a subtitrat fotografia.

Foto: hellomagazine.com

Tânăra de 13 ani a primit, de asemenea, o lecție de chitară de la nimeni altul decât Lenny Kravitz, mama ei mândră împărtășind filmările din sesiunea lor de pe Instagram.

Între timp, lui Max i s-au dat lecții de canto de ziua lui – mergând pe urmele mamei și surorii sale. Băiatul adolescent a fost văzut învățând de la distanță pe ecranul computerului, cu un microfon în mână, primind sfaturi de la antrenorul de canto al lui Jennifer, Stevie Mackey.

Jennifer i-a tratat pe Max și Emme cu micul dejun în pat în dimineața zilei lor de naștere, care consta în vafe cu sirop, clătite, ouă și bacon.

Vedeta din Hustlers a împărtășit fotografii cu copiii ei care își sărbătoreau ziua de naștere, în timp ce îi privea deschizându-și cadourile purtând o halat personalizat JLo. Cântăreața premiată a titrat imaginile:

„OMG !! Nu pot să cred că au trecut 13 ani de când i-am purtat pe amândoi acasă în brațe, în mijlocul unei furtuni de zăpadă. „Din viscol au ieșit două nuci de cocos perfecte care mi-au rearanjat viața și m-au învățat adevăratul sens al iubirii.

„A fost cea mai magică călătorie plină de aventură și bucurie de atunci … Simt atât de multe emoții în această dimineață … atât de emoționant astăzi … atât de mândră și fericită și de supărată că nu pot face timpul să stea în loc.Pentru cele două suflete îngrijitoare, sensibile și speciale ale mele … pe care știu că le vor schimba și rearanja lumea în modurile lor foarte unice … mama voastră vă iubește dincolo de veșnicie și în vecii vecilor …”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și