Fiul lui Marcel Toader, declarații tulburătoare la șase luni de la moartea tatălui său

0

Fiul lui Marcel Toader a dat primele declarații la șase luni de la moartea afaceristului. Maximilian Toader încă suferă enorm după pierderea tatălui său, care a făcut infarct.

La jumătate de an după ce afaceristul a trecut în neființă, fiul lui și-a deschis sufletul și a discutat despre durerea prin care a trecut, dar și despre cum este el în prezent și ce are de făcut pe mai departe.

„Se simte OK acum (mama lui Marcel Toader, n.r.), dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea tatălui meu! Vorbesc în fiecare saptămână cu ea, și eu și mama mea, iar de vizitat încerc să ajung cât de des pot la Constanța”, a afirmat, în exclusivitate pentru Cancan.

Din păcate însă, Maximilian a rămas cu toate datoriile tatălui său:

”În legătură cu afacerile tatălui meu, n-am mai luat lucrări pe acest plan pentru că trebuie să rezolv problemele cu datoriile, după mă pot hotărî dacă am să mai continui aceste afaceri pe care le-a lăsat tata în urmă”.

„Cu prietenii tatălui meu mai țin legătura, dar ca și număr sunt foarte puțini față de câți «prieteni» a avut el. Cel mai mare regret pe care îl am în legătură cu tatăl meu este acela că nu mai este lângă mine și că visul de a construi un viitor frumos împreună nu se mai poate finaliza”, a mai mărturisit Maximilian Toader, cu un regret enorm.

În plus, Maximilian Toader s-a hotărât să scape de problemele pe care le are pe cap și să nu se dea bătut:

”Ca planuri de viitor, vreau să închei toate problemele ce mi-au căzut pe cap în ultima perioadă, iar după aceea să-mi trăiesc viața exact cum m-a învățat el (fără regrete, cu respect față de oameni și să fiu respectat la rândul meu), pe scurt să trăiesc o viață frumoasă din toate punctele de vedere”, a mai declarat băiatul.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: bzi.ro, cancan.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și