Actualitate

Fiul unui primar, dat afară de la BAC după ce ar fi încercat să copieze cu un pix „super șmecher”

Fiul unui primar, dat afară de la BAC după ce ar fi încercat să copieze cu un pix „super șmecher”

Autoliv

Un elev de clasa a XII-a, de la Liceul Traian Vuia din Făget, care a susținut examenul de Bacalaureat la Colegiul Iulia Hașdeu din Lugoj a fost dat afară din examen după ce a fost prins încercând să copieze. Potrivit informațiilor intrate în posesia „Cetățeanul”, elevul dat afară de la proba de Matematică a examenului de Bacalaureat este Bogdan Medelean, fiul primarului din Tomești, Costel Medelean.

Mai mulți elevi au declarat că Medelean a fost dat afară din examen după ce ar fi încercat să copieze cu ajutorul unui pix „super șmecher”. Contactat de „Cetățeanul”, primarul din Tomești a declarat că nu știe ca fiul său să fi fost dat afară din examen. Edilul s-a mai declarat surprins de faptul că fiul său a încercat să copieze, în condițiile în care a luat ore la Matematică, atât la Lugoj, cât și la Timișoara. Medelean a mai declarat că fiul său intenționa să se înscrie la Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității de Agronomie.

Ulterior, primarul, aflat în drum spre Lugoj, unde a plecat de urgență pentru a vedea care este situația, a revenit și a spus că nu reușește să afle detalii despre fiul său. „Nimeni nu vrea să îmi spună nimic. Nimeni nu știe de el unde l-au dus, cum l-au dus, cei îi fac”, a spus Costel Medelean.

Primarul a mai spus că a reușit să ia legătura cu o nepoată care era cu fiul său în sală, iar fata i-a povestit că supraveghetorul s-a ridicat brusc de la catedră, l-a chemat pe șeful comisiei și l-au luat cu ei. „Nu cred că trebuia să îl ia așa, fără să știm nimic de el, pentru că nu o omorât pe nimeni. Nu știu ce s-a întâmplat până nu vorbesc cu el”, a spus primarul.

FOTO: Facebook/Bogdan Medelean

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. michael

    6 iulie 2016 at 15:52

    Stati linistiti, oameni buni. Sigur il inscrie domnul primar la facultate si fara Bac. Doar se poarta. Ca doar vorba ceea: Asa tata, asa fiu. Astia sunt fentatori de meserie, lor nu li se aplica regulile oamenilor obisnuiti. In lumea edililor, treburile merg dupa principiile lui Vanghelie. Iti insusesti niste bani (de preferat multi) si ii investesti in odrasla pe care o trimiti la facultati peste mari si tari sa toace banii pe care taticu i-a „ciordit” de la mujici. Nu s-au gandit rau cu Silvicultura. E de viitor, mai ales in zona natala a tanarului. Acolo sunt paduri, nene. Paduri care trebuie sistematizate si subtilizate ca altfel o sa se confunde padurea cu jungla amazoniana. Mai trebuie rariti pomii, Ba chiar e necesara si schimbarea destinatiei lemnului ca doar e o sursa buna de bani. Va dati seama la romana ce a copiat baiatul, dar asta nu mai conteaza. Ii uram d-lui primar sa treaca cu bine peste asta si cu cheltuieli cat mai putine.

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: