Autoliv Lugoj

Sport

Florentin Pintescu pregăteşte la Lugoj sportivi care vor să ajungă vedete în kickboxing

Florentin Pintescu pregăteşte la Lugoj sportivi care vor să ajungă vedete în kickboxing

Business Strategist

Florentin Pintescu formează la Lugoj noi sportivi la kickboxing. Pintescu a înfiinţat în urmă cu cinci ani o Asociaţie Sportivă, Fight Club, care îi poartă numele. În momentul de faţă clubul are în medie 20 de sportivi care se pregătesc în sala de sport a Şcolii Generale nr. 2.

Luptătorilor mai experimentaţi ai clubului Alexandru Sârbu, Doru Iacob(ambii luptând la categoria 60 kg), Sergiu Iorga(-80 kg), Adrian Dăboi şi Daniel Lazăr(-75 kg), Mircea Tatoiu(-80 kg), li se adaugă o serie de sportivi tineri, unii chiar de 8-9 ani, care doresc să se iniţieze în acest sport de contact.

“Unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-am avut în sală se numeşte Ionuţ Arhire(-75 kg) însă din motive personale s-a mutat la Timişoara. Palmaresul cel mai bun îl are Daniel Lazăr (-75 kg). Din nouă meciuri disputate, şapte au fost câştigate, un meci pierdut şi un abandon. Cine va dori să vină la sală trebuie să ştie de la început că este un sport dur şi va trebui foarte multă muncă. Potenţial există până la un anumit nivel. Când tinzi spre profesionişti îţi trebuie susţinere financiară şi trebuie să faci sacrificii. Acum depinde de fiecare sportiv. Au fost sportivi care au renunţat să mai vină la antrenament pentru că au plecat la studii în alt oraş. Alţii au renunţat la sport din cauza serviciului. În principiu nu există o stabilitate în sport decât cu foarte mari sacrificii. ”, a precizat antrenorul Florentin Pintescu.

Competiţii la semiprofesionişti în toamnă

Fight Club Forentin Pintescu îşi va relua activitatea competiţională în toamnă, când sportivii vor participa la diferite cupe organizate la Timişoara, Deva, Simeria sau Herculane.

“Voi alege la momentul potrivit concursurile la care vom participa. Activitatea competiţională se reia din luna octombrie. Până atunci urmează să ne pregătim, să mergem în cantonament în Poiana Ruscă. Urmează să vedem cum ne putem susţine şi din punct de vedere financiar”, a adăugat antrenorul.

Printre performanţele ca sportiv ale lui Florentin Pintescu se numără un titlu de vicecampion european. De asemenea, este câştigător al locurilor 1, 2 şi 3 la Cupe Mondiale şi locul al treilea la Campinatul Mondial.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: