Actualitate

Florin Dumitru, şef la “Locală”, lăsat fără permis de Poliţia Rutieră

Florin Dumitru, şef la “Locală”, lăsat fără permis de Poliţia Rutieră

Autoliv

Şeful Poliţiei Locale Lugoj, Florin Dumitru, a rămas fără carnet după ce a parcat pe un loc destinant Poliţiei Municipiului Lugoj sau Primăriei Lugoj. Evenimentul neplăcut pentru conducătorul „localilor” a avut loc la început de săptămână. Grăbit să ajungă la o întâlnire de partid, Dumitru a parcat unde a putut cât mai aproape de sediul PSD Lugoj, exact pe un loc pe care nu avea voie să o facă.

Văzând că nu parcase regulamentar, un agent al Biroului Rutier Lugoj l-a invitat pe Florin Dumitru să îşi mute maşina. Potrivit unor surse din poliţie, agentului de la rutieră i s-a răspuns „de sus” din partea şefului de la „Locală”, acesta din urmă cerându-i lucrătorului de poliţie să îi explice în care lege scrie că este nevoit să îşi mute maşina.

Agentul nu a cedat presiunilor lui Dumitru, scriindu-i acestuia o amendă de 750 de lei pentru parcare neregulamentară. Lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece invitat să îşi mute maşina din locul de parcare în care o lăsase în mod neregulamentar, Dumitru a refuzat, iar agentul a întocmit pe loc un proces verbal prin care şefului poliţiştilor locali i s-a reţinut permisul de conducere pentru că nu a urmat indicaţiile agentului constatator.

Florin Dumitru nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Boian Cornel

  21 mai 2016 at 20:32

  Exista si un daca. Daca numarul locurilor de parcare din fata Sediului Politiei au fost aprobate prin HCL,unde sunt prevazute delimitari precise pentru autovehicolele politiei,atunci d-l de la Politia Locala
  a fost sanctionat corect pentru ca a incalcat o lege locala ce avea obligatia,prin natura functiei,sa vegheze la respectarea ei.Dar,DACA,nu exista o Hotarare a Consiliului Local de atribuire a unui nr. de locuri de parcare pentru Politia Nationala,atunci cel care a aplicat amenda a facut un abuz,abuz numit infractiune.

 2. raul

  21 mai 2016 at 23:27

  În loc sa lupte împotriva infracționalității milițienii se lupta cu polițiștii. Dacă va câștiga în instanță nu îl văd bine pe rutierist și unii de la rutiera cam merita curățați de acolo măcar pentru faptul ca opresc fetele frumoase ca sa …facă rost de nr lor de telefon!

 3. PARAIPAN

  22 mai 2016 at 0:41

  Stiti de ce a fost inventata politia locala? Sa aiba de cine rade politia nationala. Promitem o lada de bere agentului care l-a amendat ca nu se mai poate cu fanfaronii astia de pesedei.

 4. dumnezeu

  23 mai 2016 at 9:06

  Maine are carnetul inapoi de la vreun prieten suspus, iar agentul care l-a sanctionat va fi aspru pedepsit sau frecat in ultimul hal de sefi….
  Cand juca cumnatul lui handbal la Lugoj,Florin venea la meciuri cu un sacou rupt in coate si umil ca un catelus,iar acum nici macar nu-si mai coboara nasucul printre muritori:))

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: